Mennyibe kerül egy normális fekvenyomópad szett?
Szeretnék otthonra egy fekvenyomópadot, nyilván rúddal meg súlyokkal. Nézegetem, hogy mennyibe kerülnek, de nem tudom, hogy mi a jó minőség meg mi az oké ár.
Ez a készlet pl rendben van?
Engem sokkal jobban zavarna a pad max teherbírása …
Azért ne nyekkenjen már szét alattam, mikor felettem van 130kg… nem szeretnék egy ilyen szar moatt meghalni… sok esetben hajszálvékony alumínium szelvényekből vannak ezek a rettenet olcsó szarok… én tuti nem bíznám rá az életemet…
Gondolj bele, ha adnak 100kg súlyt és mindez 89000ft, milyen minőségű lehet már az a pad… komolyan nyugodtan feküdnél rá és emelnél még súlyt magadfölé?
Ha igen a válaszod, akkor suicid hajlamaid vannak, fordulj szakorvoshoz :D
Picit halaszd el és nézegesd rendszeresen jófogást meg marketplacet, csodákat lehet kifogni időnként, olimpiai padomat vettem 3éve 25.000ért… abban meg azért van anyag rendesen.
Ilyen volt az első saját padom, cementes súlyokkal, én voltam 95kg, felettem 50kg szétnyekkent alattam, szerencsére a cementes tárcsák mérete miatt felettem ért földet a rúd…
Vegyél használtan olyat amiben van anyag, vagy hegesztess egyet zártszelvényből valakivel aki tud jól dolgozni vele, de ilyen szarokért ne adj pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!