Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyibe kerül egy normális...

Mennyibe kerül egy normális fekvenyomópad szett?

Figyelt kérdés

Szeretnék otthonra egy fekvenyomópadot, nyilván rúddal meg súlyokkal. Nézegetem, hogy mennyibe kerülnek, de nem tudom, hogy mi a jó minőség meg mi az oké ár.

[link]

Ez a készlet pl rendben van?

2023. ápr. 17. 03:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amit a 10. kommentben belinkeltél, az konkrétan egy rohadt jó pad.
2023. ápr. 27. 16:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Biztos nem vennek ilyet 200ert 😳 Tricepszezni csiga nelkul is lehet, azok a "tarogato cuccok" mindig hasznalhatatlanok, lehuzo helyett meg inkabb huzockodo.
2023. ápr. 27. 19:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Nah, valaki szerint fos, valaki szerint jó :D. Hát ez nehéz így
2023. ápr. 27. 20:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Jo mondjuk en ezer eve edzek komolyabb szinten. Kezdesnek jo lehet ha nincs tul nagy celod vagy idovel komolyabb eszkozokre valtasz/kondiba mesz
2023. ápr. 27. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Engem sokkal jobban zavarna a pad max teherbírása …

Azért ne nyekkenjen már szét alattam, mikor felettem van 130kg… nem szeretnék egy ilyen szar moatt meghalni… sok esetben hajszálvékony alumínium szelvényekből vannak ezek a rettenet olcsó szarok… én tuti nem bíznám rá az életemet…

Gondolj bele, ha adnak 100kg súlyt és mindez 89000ft, milyen minőségű lehet már az a pad… komolyan nyugodtan feküdnél rá és emelnél még súlyt magadfölé?

Ha igen a válaszod, akkor suicid hajlamaid vannak, fordulj szakorvoshoz :D

Picit halaszd el és nézegesd rendszeresen jófogást meg marketplacet, csodákat lehet kifogni időnként, olimpiai padomat vettem 3éve 25.000ért… abban meg azért van anyag rendesen.

2023. ápr. 28. 09:45
 16/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen volt az első saját padom, cementes súlyokkal, én voltam 95kg, felettem 50kg szétnyekkent alattam, szerencsére a cementes tárcsák mérete miatt felettem ért földet a rúd…

Vegyél használtan olyat amiben van anyag, vagy hegesztess egyet zártszelvényből valakivel aki tud jól dolgozni vele, de ilyen szarokért ne adj pénzt.

2023. ápr. 28. 09:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Én 72 kg vagyok. Nem sokszor nyomtam még fekve, 60 volt a max amit megpróbáltam kinyomni, 4 5ök mentek, feljebb már nem mertem rakni mivan ha nem bírom kitolni. Mondjuk ekkor még 85 kiló fölött voltam. Most szerintem olyan 40 max 50 körül tudnék nyomni.
2023. ápr. 28. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ilyen van

teljesen megvagyok vele elégedve

viszont állványok kellenek hozzá.

2023. ápr. 28. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!