Lehetséges, hogy azért vagyok fáradt nagyon a munkahelyen illetve a hátam is fáj mert feltehetően sok protein shake-t iszok edzés után?
"Lehetséges, hogy azért vagyok fáradt nagyon a munkahelyen illetve a hátam is fáj mert feltehetően sok protein shake-t iszok edzés után?"
Nem, hanem inkább a vécécsészék miatt.
Nem olvastad el a mellékhatasok es kockázatokat és nem kérdezted meg az edződet es az eladót.
A protein hátfájást,faradtságot okoz és lassú heresorvadás veszi kezdetét, ha edzés után 3 perccel iszod meg.Mindig ki kell várni a 4 percet!!De ne többet, mert akkor leszáradnak a golyóid és lúdtalpad lesz!!
"par honap szunetet tartok attol csak nem mennek ossze az izmaim"
Több hónap kihagyás nyilván mind erőben, mind izomban komoly leépülést tud jelenteni. Az más kérdés, hogy a mondataid alapján te semmilyen tudással nem rendelkezel se edzéselmélet, se sporttáplálkozás terén, úgyhogy minden bizonnyal amúgy sem vagy se erős, se izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!