DietGainz miért mond ellent saját magának rengetegszer? Itt egy példa lentebb.
https://www.youtube.com/watch?v=U6dE3D7TqA4&t=2006s
Ebben a videójában a lent lévő kommenteknél 1 srác írt egy ilyet:
"Nagyon jó amit csinálsz, annyiban pontosítanák hogy lehet deficitben izmot építeni, ha van elég zsírtartalék.. én az elmúlt 2 hónapban leadtam 5 kg-ot és sok izom épült, de gondolom azért mert a videóid általában sportos embereknek szól alacsony testzsírszázalékkal"
Majd erre DietGainz reagált egy ilyennel (hosszabb választ írt, szóval csak a lényeg lesz benne):
"2 honap alatt semmennyi izom nem epul,es 5kilo leadasa 2 honap alatt az nem valam jo,ez kb mind viz es glikogen.sajnos sem izmot nem eoitettel,se zsirt nem adtal le ertekelheto mennyisegben,2 honap alattizmot epiteni,,ne vicceljunk mar :)!"
Na, ezzel az a probléma, hogy ebben a videójában: https://www.youtube.com/watch?v=pXQkTw5l0kw Azt állítja, hogy heti fél kg zsírnál többet nem tud leadni senki sem.
Most kérdezem én, hogy akkor, ha a srác, aki kommentelt a videóban, hogy 2 hónap alatt 5kgot leadott, akkor arra miért írta azt, hogy "5kilo leadasa 2 honap alatt az nem valam jo,ez kb mind viz es glikogen."
Ha heti fél kg zsírvesztés a reális, akkor a 2 hónap alatt -5kg-mal mi a probléma?
Nem tudom ki ez a tag, nem védeni probálom, de hol itt az ellentmondás?
Azt állítja hogy nem valami jó eredmény ha az illető csak 5 kg-t adott le 2 hónap alatt, mert ennek a nagyrésze valszeg zsír és glikogén.
Lényegtelen hogy az állítása igaz vagy sem, lényeg hogy ő ezt állítja. Ebből következik, hogy ha az eddigi 5 kiló csak zsír és glikogén volt, akkor leadhatott volna további 0.5 kg-t hetente ami már zsír és így értelemszerűen 10 kg-t is fogyhatott volna ez idő alatt.
Hol itt az ellentmondás? Az benne van a pakliban, hogy hülyeség amiket mond, de semmiképp sincs ellentmondás a két állítás között.
“Ha heti fél kg zsírvesztés a reális, akkor a 2 hónap alatt -5kg-mal mi a probléma?”
Az a probléma h amikor fogysz nem csak zsír megy le hanem (főleg az elején) víz, glikogén és izom is. Így a kommentelő hiába adott le 5 kg-t, abból a zsír csak 2-3 kg lehet max, ami 2 hónap alatt nem sok. Maximum akkor jó ha az utolsó pár kilotol próbál megszabadulni. De pl. ha vki van 20 kg plusz akkor a heti 1-1.5 kg leadása egy teljesen reális és teljesíthető cél. Nem kell hozza koplalós 1200 meg 1500 kcal-os diéta, egy közepesen szigorú diétával heti minimum 1 de inkább 1.5 kg-t lazán le lehet adni ha van kitartás. Ami 2 hónap alatt 8-12 kg, ehhez képest az 5 kg valóban kevés. Szóval ezt ne úgy értelmezd h ha vki fogy x kg-t az 100%-ban zsír, mert annak csak egy része zsír. Szóval nem mondot magának ellent Dietgainz.
Nem tudom hogy idézet e.Ha az akkor
én inkább ezt a stílust kifogásolnám.Elég lekezelő.
Ha ő egy segítő szándékú edző vagy influenszer mittomén,akkor az embereket motiválni és biztatni szokás ,nem pedig leugatni.
Masképpen is lehetett volna válaszolni ennek az embernek,aki lehet örült hogy leadta azt az 5 kilót.Tök mindegy hogy viz vagy nem.Erre jön a tag, és leoltja ,nem pedig felvilágosítja egy kicsit normálisabb stílusban.
A másik meg ez a szereplési vágy.Ezt a sok pofazást,szófosást végighallgatni ,ember legyen a talpán!!
Mire a végére ér, az emberek többsége elfelejti az elejét!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!