Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » DietGainz miért mond ellent...

DietGainz miért mond ellent saját magának rengetegszer? Itt egy példa lentebb.

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=U6dE3D7TqA4&t=2006s

Ebben a videójában a lent lévő kommenteknél 1 srác írt egy ilyet:

"Nagyon jó amit csinálsz, annyiban pontosítanák hogy lehet deficitben izmot építeni, ha van elég zsírtartalék.. én az elmúlt 2 hónapban leadtam 5 kg-ot és sok izom épült, de gondolom azért mert a videóid általában sportos embereknek szól alacsony testzsírszázalékkal"

Majd erre DietGainz reagált egy ilyennel (hosszabb választ írt, szóval csak a lényeg lesz benne):

"2 honap alatt semmennyi izom nem epul,es 5kilo leadasa 2 honap alatt az nem valam jo,ez kb mind viz es glikogen.sajnos sem izmot nem eoitettel,se zsirt nem adtal le ertekelheto mennyisegben,2 honap alattizmot epiteni,,ne vicceljunk mar :)!"

Na, ezzel az a probléma, hogy ebben a videójában: https://www.youtube.com/watch?v=pXQkTw5l0kw Azt állítja, hogy heti fél kg zsírnál többet nem tud leadni senki sem.

Most kérdezem én, hogy akkor, ha a srác, aki kommentelt a videóban, hogy 2 hónap alatt 5kgot leadott, akkor arra miért írta azt, hogy "5kilo leadasa 2 honap alatt az nem valam jo,ez kb mind viz es glikogen."

Ha heti fél kg zsírvesztés a reális, akkor a 2 hónap alatt -5kg-mal mi a probléma?

2023. ápr. 7. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bazz! Ennek az ürgének szájmenése van, az tuti. Csak beszél, beszél... se eleje, se vége. Erre mondják, hogy sok beszédnek, sok az alja. Amit el lehetne mondani 5 percben, ő elmondja 50 percben. Valami szereplési kényszerben szenvedő csóka lehet, mintsem szakértő.
2023. ápr. 7. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell az ő véleményét szentírásnak venni?
2023. ápr. 7. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Az az ember úgy egy nulla, ahogy van, nehogy már adj a szavára.
2023. ápr. 7. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért az túlzás, hogy Dietgainz egy nulla, de tény hogy semmi extra az ember. Olyan mint egy jobb személyi edző, csak próbálja magát eladni, úgy hogy be nem áll a szája. 20+ éve edz, és be is vallotta hogy ezt a formát szteroidokkal érte el.
2023. ápr. 8. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nemhogy szteroidokkal érte el de 0-24használ is még mindig,ezt is elmondta valahol😀
2023. ápr. 8. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki ez a tag, nem védeni probálom, de hol itt az ellentmondás?

Azt állítja hogy nem valami jó eredmény ha az illető csak 5 kg-t adott le 2 hónap alatt, mert ennek a nagyrésze valszeg zsír és glikogén.

Lényegtelen hogy az állítása igaz vagy sem, lényeg hogy ő ezt állítja. Ebből következik, hogy ha az eddigi 5 kiló csak zsír és glikogén volt, akkor leadhatott volna további 0.5 kg-t hetente ami már zsír és így értelemszerűen 10 kg-t is fogyhatott volna ez idő alatt.

Hol itt az ellentmondás? Az benne van a pakliban, hogy hülyeség amiket mond, de semmiképp sincs ellentmondás a két állítás között.

2023. ápr. 8. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Khm "víz és glikogén" akart lenni.
2023. ápr. 8. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kedvelem a tagot mert van egy elég nagyképű, arrogáns, lekezelő stílusa. Tipikusan én mindent tudok, amit én gondolok az igaz mindenki más aki ellent mond egy birka. DE amit most állított az pontosan igaz és ellentmondás sincs benne. Azt állítja a srác h 2 hónap alatt deficitbe (!!) sok (!!) izmot építtet fel. Sírok a röhögéstől :D Ilyen rövid idő alatt deficitbe “sok” izom még koxal sem, nem h naturálba. Nyilván arról van szó h az illető fogyott, lement vmennyi zsír és ezért jobban látszódik a már korábban meglévő izom, mivel kevésbé fedi a zsír. És ő ebből tévesen azt szűrte le h több kg izmot épített 8 hét alatt ami nyilván nevetséges.
2023. ápr. 8. 23:45
 9/10 anonim ***** válasza:

“Ha heti fél kg zsírvesztés a reális, akkor a 2 hónap alatt -5kg-mal mi a probléma?”

Az a probléma h amikor fogysz nem csak zsír megy le hanem (főleg az elején) víz, glikogén és izom is. Így a kommentelő hiába adott le 5 kg-t, abból a zsír csak 2-3 kg lehet max, ami 2 hónap alatt nem sok. Maximum akkor jó ha az utolsó pár kilotol próbál megszabadulni. De pl. ha vki van 20 kg plusz akkor a heti 1-1.5 kg leadása egy teljesen reális és teljesíthető cél. Nem kell hozza koplalós 1200 meg 1500 kcal-os diéta, egy közepesen szigorú diétával heti minimum 1 de inkább 1.5 kg-t lazán le lehet adni ha van kitartás. Ami 2 hónap alatt 8-12 kg, ehhez képest az 5 kg valóban kevés. Szóval ezt ne úgy értelmezd h ha vki fogy x kg-t az 100%-ban zsír, mert annak csak egy része zsír. Szóval nem mondot magának ellent Dietgainz.

2023. ápr. 8. 23:56
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom hogy idézet e.Ha az akkor

én inkább ezt a stílust kifogásolnám.Elég lekezelő.

Ha ő egy segítő szándékú edző vagy influenszer mittomén,akkor az embereket motiválni és biztatni szokás ,nem pedig leugatni.

Masképpen is lehetett volna válaszolni ennek az embernek,aki lehet örült hogy leadta azt az 5 kilót.Tök mindegy hogy viz vagy nem.Erre jön a tag, és leoltja ,nem pedig felvilágosítja egy kicsit normálisabb stílusban.

A másik meg ez a szereplési vágy.Ezt a sok pofazást,szófosást végighallgatni ,ember legyen a talpán!!

Mire a végére ér, az emberek többsége elfelejti az elejét!!

2023. ápr. 9. 09:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!