Hogyan tudnék felszedni 4-5 kg izmot, és milyen gyorsan, mennyit kell hozzá edzenem egy héten, hogyan kezdjek hozzá? többi lent
Sziasztok!
173 cm vagyok és 50-51 kg:(
Az lenne a célom hogy egy éven belül felszedjek 4-5 kg tiszta izmot, nem szeretnék sietni, mert tudom hogy ez egy folyamat. Elsősorban a karomon, a fenekemen, és a combomon lenne a hangsúly. Egy szép, feszes, tónusos női testet akarok elérni
Hogyan kezdjek neki? Mennyit, mit(ne) egyek? Milyen edzést ajánlotok? Hetente hányszor edzzek, egy edzés mennyi ideig tartson?
Előre is köszönöm a válaszokat, jöhet hideg-meleg, minden tanácsot nagyon szívesen fogadok!
Mégis kit motiválna a rizs és a hús? Van millió étel ami tele van fehérjével, ha neki nincs baja a rizzsel, akkor egye, másnak nem muszáj.
Ha meglátsz egy izmos testet, senkit sem az étrend fog motiválni, mármint egy átlag embert, lehet a te perverziód ez, de másé nem. Másokat általában az elért eredmények motiválnak. Fú milyen izmos lett és milyen sovány volt pedig. Ez az eredmény a motiváló. Vagy ha valaki lefogy, akkor az motivál, hogy neki ment, és ilyen jól néz ki, és nem az, ahogy a büdös izzadságában tocsogva megszakadva emeli a súlyokat. Az odáig vezető út kemény és áldozatokkal jár. De az eredmény!
17: ha valaki ostoba módon kizsigereli és tönkreteszi a szervezetét, hogy jobban nézzen ki egy kicsit, az puszta ostobaság,nem motiváció.
Nekem az motiváló, ha olyan ember sikerét látom, aki értelmesen érte el a célját, okosan építkezve. Egy anorexiás épp úgy nem lesz példakép, ahogy egy csirkerizsbrokkolis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!