Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után plazmaadás mennyire...

Edzés után plazmaadás mennyire fáj?

Figyelt kérdés
El akarom kezdeni újra az edzéseimet, de heti 1x járok plazmát adni. Ha mondjuk hétfőn edzek egyet, keddre olyan izomlázam lesz, mint állat, így mennyivel fájdalmasabb plazmázni?
2023. márc. 17. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a fájdalomérzetet. Feleségem crossfitter, és ő is rendszeres plazmaadó. Nem számolt be különbségről edzés után.
2023. márc. 17. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Fájni egyáltalán nem fog jobban attól, hogy izomlázad van, de aznap mikor plazmát adsz nem ajánlatos edzeni, se elötte se utána. Mondjuk az már mas kérdés, hogy mennyire tesz jót a fejlődésednek, hogy heti szinten feherjét vesznek ki a szervezetedből. Én nem vagyok szakértő, szóval nem mondom biztosra, de ha nekem komoly edzés céljaim lennének akkor én nem járnék plazmát adni mellette.
2023. márc. 17. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Cristiano Ronaldonak eddig nem volt még panasza, úgyhogy valószínűleg ki lehet bírni.
2023. márc. 18. 08:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2-es: amit lecsapolnak fehérjét az nem az ami az izomépítéshez kell, nincs köze hozzá.
2023. márc. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!