A hetenti plazmaadás van valamilyen káros hatással a szervezetre?
Figyelt kérdés
Plazmaadás mellett szeretnék rendszeresen edzeni is és tudnom kéne, van-e valamilyen rossz hatással a rendszeres plazmaadás.
+ még annyi, hogy mitől függ, hogy mennyi pénzt kap az ember egy ilyen alkalomért. (Sok eltérő összeget láttam már)
Persze a másokon való segítés örömén kívül.
2022. márc. 16. 08:59
1/2 anonim válasza:
A pénz attól függ, hogy melyik helyre mész+ néha vannak plusz ajándékok.
Nekem a vasam kicsit kevés lett, de elkezdtem szedni tablettát és minden helyre jött. Hosszútávon nem tapasztaltam semmit.
2/2 anonim válasza:
Ne legyetek már bolondok, hogy hetente mentek! Kizsigerelitek a szervezeteteket! Mindazt, amit elvesznek belőletek, újra és újra elő kell állítanotok!
Nem arra van kitalálva a testünk, hogy a vérplazmánk jó részét hetente újratermeltessük vele!
Viszont jó üzlet (nem nektek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!