Csak engem idegesít fel az, hogy a legtöbb influenszer 0 tudással megtud élni abból, hogy hülyeségeket beszél?
Többször is szembe jönnek velem videók/influenszerek testépítéssel kapcsolatban, és csak ámulok, hogy hogyan tud valaki ennyi hülyeséget elmondani..
Példának okáért: Dennis Burkhardt
Szponzora is van/volt és elég szép követőtáborral rendelkezik. De akár hányszor nézem a videóját, olyan badarságokat képes mondani, hogy a falnak mennék legszívesebben.. Nem a személyével van a problémám, mert nem ismerem személyesen, és nem is szeretném degradálni, szimplán csak kicsit dühítő az, hogy közel 0 szakmai tudással megél ebből az egészből.
Ő csak 1 volt a "sok" közül.
Ott van pl.: háromharmad, Torma Valentin (ellenpéldaként természetesen), na Ők azok, akik tényleg hasznos információkkal látják el a követőtáborukat és nem sajnálnám tőlük a világ összes pénzét/szponzorát sem. + van a másik, DietGainz, Ő nem rendelkezik nagy követőtáborral, viszont hiteles információkat ad át, tudományokra alapoz. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha Pl egy ilyen ember kapna több figyelmet..
Tiktokon szintén láttam egy srácot. Tényleg 0 fizikum, mintha elsőnek ment volna a terembe, minden tiktok videóján kameraálvánnyal (én meg 1 képet nem merek csinálni.. :D) veszi fel a videóit, hogy feszít, kb 13 éves kis srácról van szó, és 2 szponzora is van, több tízezres követőtáborral, csak azért, mert hasonlít Alex Eubankra.. Ilyenkor kicsit elgondolkozom azért.. Tényleg nem degradálni szeretnék senkit sem, de vicc, ami manapság megy és vicc, hogy mire van igény..
Mi erről a véleményetek?
Nem idegesít, mert ez a mai trend, igényszint. Ebből is látszik, hogy valójában semmivel nem tart magyar testépítés előrébb, mint a 2000-res években, csak ma mások mondják a hülyeséget.
Amúgy úgy vagyok a felsorolt emberekkel, mint a 10. válaszoló, nem tudom kik ezek, egyedül Dietgainz nevét olvastam már itt gyakorin.
Nem, mert egyiküket sem nézem. Valentin ferde szájú beköszönésétől kiráz a hideg, ahogy Borszéki affektálásától is.
Sanyival az a problémám, hogy óriási primadonna, és a hattyú halálát előadja 200-ból 2 negativABB komment miatt.
Denist pedig évek óta látom itt kiírva, de a mai napig azt sem tudom, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!