Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak engem idegesít fel az,...

Csak engem idegesít fel az, hogy a legtöbb influenszer 0 tudással megtud élni abból, hogy hülyeségeket beszél?

Figyelt kérdés

Többször is szembe jönnek velem videók/influenszerek testépítéssel kapcsolatban, és csak ámulok, hogy hogyan tud valaki ennyi hülyeséget elmondani..

Példának okáért: Dennis Burkhardt

Szponzora is van/volt és elég szép követőtáborral rendelkezik. De akár hányszor nézem a videóját, olyan badarságokat képes mondani, hogy a falnak mennék legszívesebben.. Nem a személyével van a problémám, mert nem ismerem személyesen, és nem is szeretném degradálni, szimplán csak kicsit dühítő az, hogy közel 0 szakmai tudással megél ebből az egészből.

Ő csak 1 volt a "sok" közül.

Ott van pl.: háromharmad, Torma Valentin (ellenpéldaként természetesen), na Ők azok, akik tényleg hasznos információkkal látják el a követőtáborukat és nem sajnálnám tőlük a világ összes pénzét/szponzorát sem. + van a másik, DietGainz, Ő nem rendelkezik nagy követőtáborral, viszont hiteles információkat ad át, tudományokra alapoz. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha Pl egy ilyen ember kapna több figyelmet..

Tiktokon szintén láttam egy srácot. Tényleg 0 fizikum, mintha elsőnek ment volna a terembe, minden tiktok videóján kameraálvánnyal (én meg 1 képet nem merek csinálni.. :D) veszi fel a videóit, hogy feszít, kb 13 éves kis srácról van szó, és 2 szponzora is van, több tízezres követőtáborral, csak azért, mert hasonlít Alex Eubankra.. Ilyenkor kicsit elgondolkozom azért.. Tényleg nem degradálni szeretnék senkit sem, de vicc, ami manapság megy és vicc, hogy mire van igény..

Mi erről a véleményetek?

2023. márc. 14. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem idegesít, mert ez a mai trend, igényszint. Ebből is látszik, hogy valójában semmivel nem tart magyar testépítés előrébb, mint a 2000-res években, csak ma mások mondják a hülyeséget.

Amúgy úgy vagyok a felsorolt emberekkel, mint a 10. válaszoló, nem tudom kik ezek, egyedül Dietgainz nevét olvastam már itt gyakorin.

2023. márc. 14. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert egyiküket sem nézem. Valentin ferde szájú beköszönésétől kiráz a hideg, ahogy Borszéki affektálásától is.

Sanyival az a problémám, hogy óriási primadonna, és a hattyú halálát előadja 200-ból 2 negativABB komment miatt.

Denist pedig évek óta látom itt kiírva, de a mai napig azt sem tudom, hogy néz ki.

2023. márc. 14. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Amúgy ki ez a Denis? Denis a komisz?🤣🤣
2023. márc. 14. 22:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak a testépítés témában van így. Átalakult a nyilvánosság, ma már mindenki állíthat elő tartalmat és a véleménye ugyanannyi embert tud elérni, mint a valódi média tényei. És ez nagyon nagy baj.
2023. márc. 15. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem sok minden idegesít. Például idegesít, hogy a csapból is a studyk folynak, hogy mindenkinek a felyébe sulykolják azt a gondolkodásmódot, hogy mielőtt megfogna egy súlyt, olvasson el minimum 83 ezer vonatkozó tanulmányt, meg lehetőleg doktoráljon le táplálkozástudományból meg biológiából. Ez ki a f.szt érdekel? Azt hiszi bárki is, hogy pl egy Tóth Dani vagy egy Kiss Jenő attól lett sikeres testépítő mert studykat bújt orrba szájba? Francokat. Gyúrás, koksz, kaja, ami a csövön kifér. A studykat meg hagyjukat meg a pápaszemes gyíkarcoknak, akik ugyan grammra kimérik a napi 6 adag csirkepulykalazacrizsbrokkolit, meg heti 8szor járnak edzeni, mégis úgy néznek ki mint a telesz.rt búvárruha. És nem veszik észre magukat - vagy csak nem akarják, nem tudom. De például idegesít engem. Dietgainz Sanyi messze a leghitelesebb fitnesz influenszer, de ő szintén kokszol, amit sokszor hangoztat is. Tehát bárki aki szentírásnak veszi az amúgy nagyon hasznos tippjeit, kalkulálja bele hogy neki nem fognak úgy működni ezek a dolgok. És ha már dietgainz: figyeli bárki is hogy mit eszik? Elárulom, nem azt amit a pápaszemes gyíkarcok
2023. márc. 15. 13:25
 16/18 anonim ***** válasza:
*fejébe xD
2023. márc. 15. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, és Dietgainz heti 4szer ppl módban (plusz egyszer ismétel). Neki elég ez a formájához. Akkor a pápaszemes gyíkarc a telesz.rt búvárruha formájához miért gondolja hogy heti 6-7 vagy több edzés kell?
2023. márc. 15. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, meg nem is idegesít, csak én azt tartom, nagyon félrevezetőnek, hogy a legtöbb fitnesz influencer koxol, vagy koxolt. Persze ezt a legtöbbje nem veri nagy dobra. Tehát az elért izomtömegüket nem naturálban szedték össze. Ha pedig koxolsz a tested sokkal (!!) fogékonyabb lesz a konditermi terhelésre, mint kox nélkül. Így aztán, mikor mesélnek az infuencerek heti 6 edzésről, meg rommá edzett izomcsoportokról, egy laikus emberben, fel sem merül a kérdés, hogy naturálban minek egy héten 6x edzeni, meg rommá bicepszezni magad, simán követik. Tehát itt ez a baj, hogy nem tájékoztatnak rendesen, hogy mi az ami csak kox használat mellett működik, és mi az, amit ne csinálj naturálban.
2023. márc. 15. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!