Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 22 éves vagyok heti 5 napot...

22 éves vagyok heti 5 napot edzem, eddig napi 4-5x ettem húst és rizst, minimális zöldséget. 3-4 hónapja Büdösnek érzem a számban a húst, elkezdek öklendezni, hányingerem van. Valaki járt hasonlóan?

Figyelt kérdés

3-4 hónapja tofut, tojást, füstölt combsonkát, sajtokat eszem, sok zöldséget és rizst. Most újra próbáltam csirkét enni, de ugyan ilyen érzés.

Csak csirkénél és disznónál érzem, frissen elkészítve nincsen ilyen probléma. Marhát nem próbáltam.

Muszáj elpakolnom másnapra a kajáim, így nem tudok mindig friss ételeket enni.

Mi lehet ennek az oka?

2023. febr. 27. 09:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egy ilyen turmixot megpróbálok, köszönöm. Viszont nemtudom mit szúrok el, 80kg vagyok és 174 centi, nem szedek fel több izmot, egyik helyen azt írják vigyek be 120gramm fehérjét a másik helyen 350grammot írnak.. hús nélkül meg nagyon drága ez az egész, akármennyit akarok bevinni. Napi max. 3.000ft a keretem
2023. febr. 27. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
350 gramm az biztos hülyeség, egy sportoló esetében az optimális bevitel 1,2 – 2,5g/kg/nap, izomépítéshez 1,6g/kg/nap.
2023. febr. 27. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyél sok rizsát zöldséget meg husát
2023. febr. 27. 14:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Milyen minőségű az a csirkehús? Egyszer kétszer jártam úgy, hogy rendeltem kaját és a csirkének már eleve ilyen furcsa nagyon fehér szine volt, mintha kb. hipóba áztatták volna, es büdös is volt. Meg sem ettem, olyan mintha romlott lett volna.

Szoval nem lehet hogy a hús minőségével van a gond?

2023. febr. 27. 17:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Ennyi fehérje csak akkor kell, ha cuccos vagy. 1,5x-es bőven elég.
2023. febr. 27. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
24 kiló izmot felszedtél, aha. Ebben az esetben te vagy az univerzum csodája
2023. febr. 27. 18:03
 17/18 anonim ***** válasza:

"Napi 400-900gramm, esetekben 1200gramm húst ettem, felszedtem 24kg súlyt, nagyrészt izmot. De egy ideje nem tudom megütni a megfelelő fehérjém, hiába eszem napi 2 doboz tojást meg mellé 2 csomag tofut , rizst, nem hízom izomban, inkább fogyok..."

Szerinted bárki is komolyan veszi ezt a trollkérdést?:D

2023. febr. 27. 18:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Hat nagyon egyszeru

Ne turmixolj

Ami nem esik jol azt ne egyed akkor egy darabig

Masfajta hus is van hal pl vagy marha es nem csak csirke-rizs letezik. En is undorodnek tole ha minden nap azt ennen.

Attol hogy tobb kaloria szenhidrat feherje kell lehet valtozatosan etkezni. Minek szenvedtetned magad akkor?

2023. márc. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!