22 éves vagyok heti 5 napot edzem, eddig napi 4-5x ettem húst és rizst, minimális zöldséget. 3-4 hónapja Büdösnek érzem a számban a húst, elkezdek öklendezni, hányingerem van. Valaki járt hasonlóan?
3-4 hónapja tofut, tojást, füstölt combsonkát, sajtokat eszem, sok zöldséget és rizst. Most újra próbáltam csirkét enni, de ugyan ilyen érzés.
Csak csirkénél és disznónál érzem, frissen elkészítve nincsen ilyen probléma. Marhát nem próbáltam.
Muszáj elpakolnom másnapra a kajáim, így nem tudok mindig friss ételeket enni.
Mi lehet ennek az oka?
Milyen minőségű az a csirkehús? Egyszer kétszer jártam úgy, hogy rendeltem kaját és a csirkének már eleve ilyen furcsa nagyon fehér szine volt, mintha kb. hipóba áztatták volna, es büdös is volt. Meg sem ettem, olyan mintha romlott lett volna.
Szoval nem lehet hogy a hús minőségével van a gond?
"Napi 400-900gramm, esetekben 1200gramm húst ettem, felszedtem 24kg súlyt, nagyrészt izmot. De egy ideje nem tudom megütni a megfelelő fehérjém, hiába eszem napi 2 doboz tojást meg mellé 2 csomag tofut , rizst, nem hízom izomban, inkább fogyok..."
Szerinted bárki is komolyan veszi ezt a trollkérdést?:D
Hat nagyon egyszeru
Ne turmixolj
Ami nem esik jol azt ne egyed akkor egy darabig
Masfajta hus is van hal pl vagy marha es nem csak csirke-rizs letezik. En is undorodnek tole ha minden nap azt ennen.
Attol hogy tobb kaloria szenhidrat feherje kell lehet valtozatosan etkezni. Minek szenvedtetned magad akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!