Ez az edzésterv jó lehet?
Eddig heti 5x edzettem de soknak erzem allandoan izomlazam van, ugy dontottem vissza veszek kicsit het 3 edzesre + ket box edzes ( kuzdosportoltam, ma mar csak otthon hobbibol)
Hetfo:
Fekvenyomas 4x
Fekvenyomas ferdepadon kezisulyzoval 4x
Tarogatas gepen 4x
Lehuzas szeles fogassal 4x
Lehuzas szuk fogassal 4x
Evezes gepen 4x
Kedd:
Zsakolas 6 menet
Ugrokotel 6 menet
Szerda:
Labtolo 4x
Combfeszito gepen 4x
Combhajlito gepen 4x
Combtavolitas gepen 3x
Vadli ulve 4x
Haspres 4x
Csutortok:
Zsakolas 6 menet
Ugralokotel 6 menet
Pentek:
Fekve nyomas 4x
Tolodzkodas 3x
Tricepsz lehuzas csigan kotellel 3x
Evezes 4x
Bicepsz csukloforgatassal 3x
Bicepsz scott padon 3x
Oldalemeles 3x
Elore emeles 3x
Minden sorozat bukaskozeli, ismetles szam 6-10 kozott
Ez igy mukodhet vagy fenn all meg a tuledzes naturalkent?
Faxt vagytok oda a pontokkal mindig 😂
De a 6-os is nagy baromságokat írt, ennyi. Hiába használsz RPE meg RIR minden szakszavakat egy kezdőnél nem fogja tudni mi az.
Tuti az írásod felét nem érti a kérdező, felesleges nagyszavakkal dobálózni és billentyűt koptatni ezért.
Értelmetlen kérdés,ne várd hogy más írjon neked ingyen edzés tervet.. Ez egy edző feladata aki ismer.
🤔
Látatlanban edzéstervet nem írunk amúgy sem, mert szakmailag etikatlan. Amiket írtak emiatt meg le is húzhatod. Keress fel egy jelenléti edzőt aki látja képességeidet. Mi itt nem látunk,ezért veszélyes dolog ajánlgatni így. De itt edzők nincsenek. Azt neked kell keresned,nem bántásból írom,csak jót akarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!