Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv jó lehet?

Ez az edzésterv jó lehet?

Figyelt kérdés

Eddig heti 5x edzettem de soknak erzem allandoan izomlazam van, ugy dontottem vissza veszek kicsit het 3 edzesre + ket box edzes ( kuzdosportoltam, ma mar csak otthon hobbibol)

Hetfo:

Fekvenyomas 4x

Fekvenyomas ferdepadon kezisulyzoval 4x

Tarogatas gepen 4x

Lehuzas szeles fogassal 4x

Lehuzas szuk fogassal 4x

Evezes gepen 4x

Kedd:

Zsakolas 6 menet

Ugrokotel 6 menet

Szerda:

Labtolo 4x

Combfeszito gepen 4x

Combhajlito gepen 4x

Combtavolitas gepen 3x

Vadli ulve 4x

Haspres 4x

Csutortok:

Zsakolas 6 menet

Ugralokotel 6 menet

Pentek:

Fekve nyomas 4x

Tolodzkodas 3x

Tricepsz lehuzas csigan kotellel 3x

Evezes 4x

Bicepsz csukloforgatassal 3x

Bicepsz scott padon 3x

Oldalemeles 3x

Elore emeles 3x

Minden sorozat bukaskozeli, ismetles szam 6-10 kozott

Ez igy mukodhet vagy fenn all meg a tuledzes naturalkent?

2023. febr. 21. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Faxt vagytok oda a pontokkal mindig 😂

De a 6-os is nagy baromságokat írt, ennyi. Hiába használsz RPE meg RIR minden szakszavakat egy kezdőnél nem fogja tudni mi az.

Tuti az írásod felét nem érti a kérdező, felesleges nagyszavakkal dobálózni és billentyűt koptatni ezért.

Értelmetlen kérdés,ne várd hogy más írjon neked ingyen edzés tervet.. Ez egy edző feladata aki ismer.

🤔

Látatlanban edzéstervet nem írunk amúgy sem, mert szakmailag etikatlan. Amiket írtak emiatt meg le is húzhatod. Keress fel egy jelenléti edzőt aki látja képességeidet. Mi itt nem látunk,ezért veszélyes dolog ajánlgatni így. De itt edzők nincsenek. Azt neked kell keresned,nem bántásból írom,csak jót akarok.

2023. febr. 23. 00:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!