Nők között sem létezik naturálon versenyszerű testépítés?
10: elég kompetitív vagyok minden téren, szóval ez személyiségbeli defekt nálam, ha úgy tetszik.
Még nem döntöttem el, hogy jó-e, egyelőre csak tájékozódom, mi-merre-hány méter.
Maradj az eredeti elképzelés mellett, később lesz időd mélyebben belemenni a naturál vagy nem naturál témába.
Egyébként mit tapasztalsz magadon, mennyire fogékony a tested izmosodásra?
12: szerintem fogékonyabb az átlagnál, de komolyabban is veszem a dolgot az átlagnál. Van mögöttem némi sportmúlt, meg 15 évnyi tespedés, szóval ami az önfegyelmet, kitartást illeti, nincs gondom.
Így 3 hónap után is voltak a teremben páran, akik mondták, hogy látványos a változás. De tudom, hogy az elején ez ilyen, aztán belassul.
Hát ez az, hogy semmiképp nem akarok belemenni a nem naturál témába, szóval ha ez velejárója a versenyzésnek, akkor nem is veszem számításba ezt a lehetőséget.
Teljesen megértelek!
Ha versenyzel majd ha nem, azt semmiképp nem fogod megbánni, ha szép izomzatot edzel magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!