Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nők között sem létezik naturál...

Nők között sem létezik naturálon versenyszerű testépítés?

Figyelt kérdés
Nem ástam még bele jobban magam a témába, így lehet, hogy a kiinduló tézisem is hibás. Itt olvastam, hogy férfiak között nincs értelme naturálon versenyezni, mert még az is koxolt valaha életében, aki naturálnak mondja magát. És felmerült bennem, hogy mi a helyzet a nőknél. Nyilván látom, hogy vannak a női versenyzők között is irreális méretűek. De vannak versenyszámok, esetleg, ahol lehet esély?

2023. febr. 19. 09:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10: elég kompetitív vagyok minden téren, szóval ez személyiségbeli defekt nálam, ha úgy tetszik.

Még nem döntöttem el, hogy jó-e, egyelőre csak tájékozódom, mi-merre-hány méter.

2023. febr. 22. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Maradj az eredeti elképzelés mellett, később lesz időd mélyebben belemenni a naturál vagy nem naturál témába.

Egyébként mit tapasztalsz magadon, mennyire fogékony a tested izmosodásra?

2023. febr. 22. 22:07
 13/17 A kérdező kommentje:

12: szerintem fogékonyabb az átlagnál, de komolyabban is veszem a dolgot az átlagnál. Van mögöttem némi sportmúlt, meg 15 évnyi tespedés, szóval ami az önfegyelmet, kitartást illeti, nincs gondom.

Így 3 hónap után is voltak a teremben páran, akik mondták, hogy látványos a változás. De tudom, hogy az elején ez ilyen, aztán belassul.

Hát ez az, hogy semmiképp nem akarok belemenni a nem naturál témába, szóval ha ez velejárója a versenyzésnek, akkor nem is veszem számításba ezt a lehetőséget.

2023. febr. 22. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek!

Ha versenyzel majd ha nem, azt semmiképp nem fogod megbánni, ha szép izomzatot edzel magadnak.

2023. febr. 22. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs sok ertelme a versenyzesnek, de ha kezdo vagy ugyis raersz par ev mulva gondolkozni ezen, addigra kialakul benned.
2023. febr. 22. 22:32
 16/17 A kérdező kommentje:
14: köszi, és egyetértek.
2023. febr. 22. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Superwoman leszel! ☺️💪🏻
2023. febr. 23. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!