Nők között sem létezik naturálon versenyszerű testépítés?
Figyelt kérdés
Nem ástam még bele jobban magam a témába, így lehet, hogy a kiinduló tézisem is hibás. Itt olvastam, hogy férfiak között nincs értelme naturálon versenyezni, mert még az is koxolt valaha életében, aki naturálnak mondja magát. És felmerült bennem, hogy mi a helyzet a nőknél. Nyilván látom, hogy vannak a női versenyzők között is irreális méretűek. De vannak versenyszámok, esetleg, ahol lehet esély?2023. febr. 19. 09:48
1/17 anonim válasza:
Elvileg van. Gyakorlatilag meg.. ki tudja? Többen állítják magukról, hogy naturál testépítők.
Hogy igaz e vagy sem, azt csak ők tudják.
2/17 anonim válasza:
Bikini kategoriaba nemannyira, de ott is megesik
3/17 anonim válasza:
Elvileg a biki kategória naturál, legalábbis sokan ott azok, elvileg.
4/17 anonim válasza:
Bikini kategória, nem biki kategória. xdddddd
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor lehet, hogy inkább elengedem ezt a dolgot.
2023. febr. 22. 21:33
6/17 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ne engedd el, ha vannak testépítő ambícióid!
7/17 A kérdező kommentje:
6: nem az egész testépítést, mert az edzéseket nagyon élvezem. Csak azt, hogy esetleg egy távlati cél legyen a versenyzés. Akkor inkább kilókban tűzök ki magamnak célokat.
2023. febr. 22. 21:40
8/17 anonim válasza:
Értelek! :)
Igen, az is egy jó cél lehet!
Mennyi ideje edzel?
9/17 A kérdező kommentje:
Még nagyon kis zöldfülű vagyok, 3 hónapja. De az a típus vagyok, akinek kell egy cél, amiért dolgozik, így gondoltam körbejárom erről az oldalról is a témát. De mindenképp naturál akarok maradni, legfeljebb meglátjuk, úgy mire jutok így pár év alatt, és akkor megint el lehet ilyesmin gondolkodni.
2023. febr. 22. 21:56
10/17 anonim válasza:
Kérdező, ha tényleg sok a nattúr csaj bikiniben, akkor oda még beférhetnél, csak hát ha beleveszem, hogy jó a genetikád, amit nem ismerek.
De amúgy miért jó versenyezni? gazdag nem leszel, társadaqlmi státuszod se lesz tőle, de csomó lemondás mint életmód, mint egészség terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!