Alsótest-felsőtest bontásnak van értelme heti háromszor?
Figyelt kérdés
Egyik héten A-B-A, másikon B-A-B felosztásban.2023. jan. 23. 20:37
1/7 anonim válasza:
Valamilyen szinten mindennek van ertelme. Nyilvan nem ez a legtobb amit meg lehet tenni
2/7 anonim válasza:
Kellő intenzitással és volumennel van.
3/7 anonim válasza:
Magyarul egyszer felsőzöl, egyszer alsózol. Hát, én nőként heti 2x szoktam alsózni, és hetente vagy kéthetente egyszer felsőzni. Nekem ez elég. Ha neked kockahas a cél meg nagy vállak, akkor mehet több felsőtest, de szerintem nincs értelme, mert elveszi a nőies formát.
4/7 anonim válasza:
Van persze, ahogy előttem írták kellő volumennel és intenzitással.
5/7 anonim válasza:
Értelme lehet hogy van, de optimálisan heti 4 edzés mellett lenne az alsó/felső bontás
6/7 anonim válasza:
Miért ne lenne? Én nagyon szépen fejlődök így . Biztos lehetne jobban, de ha megfeszülök se jutok el többször a terembe.
7/7 anonim válasza:
Igen, nagyon is, én is edzettem ilyen bontásban régebben. Tudtam, hogy mellre csak fekvenyomok, meg peckdeck gépen tárogatok, tehát mehet, ami a csövön kifér. Legközelebb 4-5 nap múlva jött a következő felsőtest edzés, addigra simán regenerálódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!