Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdőként milyen gyakorlatokat...

Kezdőként milyen gyakorlatokat csináljak vagy mit egyek, hogy jól nézzek ki, de ne legyek túl nagy? 22/F

Figyelt kérdés

Tehát új év új ember, eddig halogattam, de mostmár el kell kezdenem!

Szeretnék jól kinézni kb mint a 300 című filmben a színészek. Ez lenne az ideál nekem.

Attól viszont tartok, hogy túl nagy leszek… Szerintem undorító és anyám sem akarja, hogy akkora legyek, mint Schwarzenegger!

Van aranyközépút?

Mit egyek és igyak és csináljak, hogy a fent említett ideál legyen meg csak nyárra?

2023. jan. 23. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom eldönteni, hogy csak poénból tetted-e fel a kérdést (bár inkább azt gondolom, hogy igen), de nyugi, nem leszel Schwarzenegger, de még a 300 színészeit sem éred el sosem (pláne, hogy digitálisan rendesen fel lettek javítva, ezt nem tudom vágod-e). Nyárra talán lesz valami változás, ha megkérsz egy (vagy 2 különböző - személyi edző és dietetikus/táplálkozástudományi tanácsadó) szakértőt, hogy írjon neked egy rendes programot és lásson el táplálkozási tanácsokkal.

Ha ezt nem akarod, nézz utána a neten, valami eredményt magadtól is el tudsz érni, ha első körben befektetsz egy kis energiát a kutatásba.

2023. jan. 23. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Toljad neki, ne packázz, és nyáron lesz csajod is. Úgyis erre megy ki a játék :-D
2023. jan. 23. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, abszolút nem fenyeget az a veszély hogy nagy leszel.
2023. jan. 23. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem akarsz Arnold lenni, csak simán kigyúrt, akkor 2028-ra sikerülhet. Viszont akkor mostantól gyúrsz heti 4-5 napot, normálisan alszol és eszel. Semmiség.
2023. jan. 23. 19:35
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Akkor 2028 nyarán lesz csajod. 😂
2023. jan. 23. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg anyukádnak, hogy attól nem kell félnie, hogy túl nagy leszel, ugyanis ahhoz kox kell! És nem árt tudni, ha most kezdted a gyúrást, hogy az első évben építhetsz 4-5 kg izmot, (ami ezen felül rád ragad az zsír meg víz) !HA! az edzés, étrend, pihenés trió közül, mindhárom tiptop. Utána az egész fejődés lelassul. Naturálban is lehetsz szép nagydarab gyerek, de hosszú évek kitartó munkája.
2023. jan. 23. 19:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi attol nem kell felned 😅 A 300as formak is sok-sok ev gyuras eredmenyei. Osszevalogatott jo genetikaju emberek akik nagy esellyel nem naturak
2023. jan. 23. 20:11
 8/14 NTBS ***** válasza:
Ne koxolj.
2023. jan. 24. 16:04
 9/14 A kérdező kommentje:

Milyen koxokat szedjek, hogy nyárra meg legyen a forma?

Nekem olyan is elég lenne, mint mondjuk a thor színésznek vagy a farkasnak van!

2023. jan. 24. 18:27
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez jó?

[link]

2023. jan. 24. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!