Kezdőként milyen gyakorlatokat csináljak vagy mit egyek, hogy jól nézzek ki, de ne legyek túl nagy? 22/F
Tehát új év új ember, eddig halogattam, de mostmár el kell kezdenem!
Szeretnék jól kinézni kb mint a 300 című filmben a színészek. Ez lenne az ideál nekem.
Attól viszont tartok, hogy túl nagy leszek… Szerintem undorító és anyám sem akarja, hogy akkora legyek, mint Schwarzenegger!
Van aranyközépút?
Mit egyek és igyak és csináljak, hogy a fent említett ideál legyen meg csak nyárra?
Nem tudom eldönteni, hogy csak poénból tetted-e fel a kérdést (bár inkább azt gondolom, hogy igen), de nyugi, nem leszel Schwarzenegger, de még a 300 színészeit sem éred el sosem (pláne, hogy digitálisan rendesen fel lettek javítva, ezt nem tudom vágod-e). Nyárra talán lesz valami változás, ha megkérsz egy (vagy 2 különböző - személyi edző és dietetikus/táplálkozástudományi tanácsadó) szakértőt, hogy írjon neked egy rendes programot és lásson el táplálkozási tanácsokkal.
Ha ezt nem akarod, nézz utána a neten, valami eredményt magadtól is el tudsz érni, ha első körben befektetsz egy kis energiát a kutatásba.
Milyen koxokat szedjek, hogy nyárra meg legyen a forma?
Nekem olyan is elég lenne, mint mondjuk a thor színésznek vagy a farkasnak van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!