Mi a legidegesítőbb dolog amit tapasztaltál már edzőteremben?
Köredzésező, szuperszettező, crossfitező személyek, akik képesek két teljes órára befoglalni a terem felét heti négy alkalommal. Csoportosan lejáró középiskolások, akik körbeállnak egy gépet, padot, állványt, és amíg mind a hatan nem csinálják meg rajta az 5x12 ismétlést, addig te várhatsz a sorodra. Gyökerek, akik 5 kilós kézisúlyzóval bicepszeznek a guggoló keretben. Okos apukák, akik több évtizednyi konditerembe járás után sem tudnak semmit az edzésről és a táplálkozásról (nem is néznek ki sehogy), de nagyon szívesen tartanak neked egy órás előadást arról, hogyan működik az anabolikus kapu, vagy hogyan kell "szabályosan" felülésezni. Haverok, akiknek kár átöltözni, mert nem edzenek, csak rohadt hangosan rögögnek, rohadt hangosan pofáznak cringe témákról, meg a terem egyik végéből ordibálnak a másik végébe egymásnak. Pofátlan egyének, akiknek ha egyszer segítesz valamiben, vagy egyszer adsz nekik tanácsot, akkor utána vérszemet kapnak, és minden alkalommal letámadnak húsz kérdéssel, és elvárják, hogy a saját edzésidőd háromnegyedét rájuk szánd, és kvázi tarts nekik személyi edzést ingyen (rám most két srác van így tapadva, és nem tudom őket levakarni). Reggelig tudnám sorolni.
Van nálunk egy csávó, aki ha lát egy 90 kilónál nagyobb fekvenyomást, vagy egy 120 kilónál nagyobb felhúzást, akkor már ugrik is oda hozzád, és kiabálja, hogy ez az, toljad, keményen, még kettőt, gyerünk, bírod. Volt olyan, hogy ez a csávó mögém jött, amikor guggoltam, szabályosan átkarlt, és elkezdte sikítani a fülembe, hogy gyerünk, bukásig, itt vagyok, segítek. Természetesen úriember módjára, de úgy elküldtem őt a retekbe, hogy azóta nem is köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!