Ezek milyen kezdő súlyoknak számítanak?
Nemrég kezdtem el edzeni. De valahogy úgy érzem még a kezdőkhöz képest is gyenge vagyok.
Fekvenyomás: 4 sorozat, utolsó sorozatnál 60kgx8
Guggolás: 4 sorozat, utolsó sorozatnál 80kgx8
Felhúzás: 4 sorozat, szintén 80kg a vége 8 sorozattal.
Leginkább a felhúzásnál érzem, hogy valami nem stimmel. Tudnék még súlyt rakni rá de érzem, hogy akkor totál elszáll a helyes kivitelezés. Púpos háttal annyira nincs kedvem emelgetni.
Azt is észre vettem, hogy általában a legtöbb ember több kg-val húz fel mint guggol vagy fekve nyom. Nálam viszont alig van különbség.
Oldalemelést is lőfütty súlyokkal tudom csak szabályosan végezni, konkrétan 5-5 kg-al oldalanként. Ha többel végzem akkor már bele rántok.
Van így értelme edzeni vagy nem való nekem?
25/f 175 cm 75 kg
Mit értesz az alatt, hogy nemrég kezdtél el edzeni? Fél éven belül ezek teljesen jó eredmények a testsúlyodat nézve. Azt, hogy minden ilyen közel áll egymáshoz, én is furcsálom, de idővel helyreáll. De nálam pont az ellenkező a helyzet, óriási kontraszt van a felhúzásom és fekvenyomásom között. 150kg / 65 kg.
Fekvenyomás egyszerűen a gyengém
Hagyjál már,ezek kibszott jó számok,az átlag 175cm/75 kg-os Jóska évek után sem tud ilyet.Ha javulna a technika simán tudnál 110-120 kilót guggolni és felhúzni,ez kezdésnek nagyon jó.
Szeretném azt hinni hogy troll mert ennyire fogalmatlan senki nem lehet,szemed van és látnod kell hogy kezdőnek kinézők 95%-a ilyen testalkattal közel nincs ehhez.Vagy erőemelő/influenszerekkel telített terembe jàrsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!