Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 80 kilósan vékonyak voltatok?...

80 kilósan vékonyak voltatok? (180-82cm)

Figyelt kérdés

Mert én annak látom magam. És nem vagyok magas sem, olyan 180-82 körül lehetek, de zsírt se mondanám, hogy sok van rajtam, mert nem.

Menjek 90-re fel hátha lesz változás? Vagy 80 kilónál egyek tisztán továbbra is és majd lesz valami.

1,5 hónapot edzettem kb, látok javulást, kicsit formásabb vagyok, nem lóg rajtam semmi, és úgy jól vagyok.

De nem is az a lényeg, hogy szálkás legyek.

2023. jan. 14. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Felesleges képet feltölteni szerintem. Nyilván nem vagy színizom hosszú edzésmúlt nélkül. Ha nem vagy megelégedve magaddal akkor változtass, de nem lesz egyszerű és sok munka. De ne akarj csak úgy hízni mert nem fogsz jobban kinézni, és zsír is oda fog menni ahova eddig, pl. arcra.
2023. jan. 16. 19:54
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát nem is leszek valószínű sose, csak lehet ti másképp látnátok a dolgokat mint én aki kezdő.

Sokáig vékony voltam eléggé, de nem csont sovány, de alacsonyabb volt a BMI-m és most, lehet az miatt gondolom, hogy nagyon vékony vagyok 80 kilóra.

Szóval nem tudom.

2023. jan. 16. 20:28
 13/18 A kérdező kommentje:

Tök mindegy, úgyis basztatni fog mindenki miatta.

De ez volt 80kg-nál. Majdnem a kiindulási pont.

[link]

2023. jan. 16. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne hari báttya, de ez 80 kg?😳 Maximum 70 kilósan néztem ki így, de lehet hogy még az alatt. Helyedben én gyorsan elkezdenék tömegelni.
2023. jan. 16. 21:55
 15/18 A kérdező kommentje:

78-80kg. Pont ezért mondom, nem értem az egészet, hogy mi miatt vagyok vékony. Mert a testzsírom szerintem nem túl magas.

De sokat nem kell várni, mert ekkor talán egy hetet edzettem.

Tömeget is csak minőségit szeretnék felszedni, mert nem szeretnék sok zsírt magamra szedni.

Van ismerősöm aki már 4 éve edz, de ő is vékony. 85 kilósan. De van ismerősöm, aki 72 kilósan meg nagyobb mint mi.

Nem tudom akkor, hogy mi nekünk van-e ilyen elbaszott genetikánk, vagy nem tudom.

Igaz, hogy 1-1,5 hónap alatt nem kell megváltást várni, de akkor se kéne ilyen gebbének lennünk.

2023. jan. 16. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet vastagabb a csontozatod..
2023. jan. 17. 06:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Az h a csontozat sokat szamit tevhit.. "nehez" es "konnyu" csontozat kozott is csak max 2-3kg kulonbseg lehet. Testosszetetel miatt van. Nagyon minimalis izom van rajtad, azon kivul csak vmennyi zsir meg viz. Par honap testepitesbe nem sokat szamit. De hajra nyomjad nyarra mar latszodni fog vmi ha csinalod kemenyen
2023. jan. 18. 12:09
 18/18 anonim válasza:
Én a helyedben kb "maintenacne" kalória körül ennék viszonylag sok fehérjével (testsuly x 1,8-2,0). Ez annyit jelent, hogy kb annyit eszel amennyit tényleg el is égetsz. Emellé súlyzós edzés progresszív terhelés növeléssel és jó lesz az. Mivel kezdő vagy az első pár hónapban sok izom felfog jönni és működhet nálad az ún. Body Recomposition. Keress rá, Youtube-on sok hasznos infót megtalálsz. Hasonló cipőben jártam én is annyi különbséggel, hogy én 3 év edzés kihagyás után kezdtem újra neki szeptemberben. Akkor voltam kb 82kg most vagy 78kg lényegesen több izommal és kevesebb zsírral.
2023. jan. 21. 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!