80 kilósan vékonyak voltatok? (180-82cm)
Mert én annak látom magam. És nem vagyok magas sem, olyan 180-82 körül lehetek, de zsírt se mondanám, hogy sok van rajtam, mert nem.
Menjek 90-re fel hátha lesz változás? Vagy 80 kilónál egyek tisztán továbbra is és majd lesz valami.
1,5 hónapot edzettem kb, látok javulást, kicsit formásabb vagyok, nem lóg rajtam semmi, és úgy jól vagyok.
De nem is az a lényeg, hogy szálkás legyek.
Hát nem is leszek valószínű sose, csak lehet ti másképp látnátok a dolgokat mint én aki kezdő.
Sokáig vékony voltam eléggé, de nem csont sovány, de alacsonyabb volt a BMI-m és most, lehet az miatt gondolom, hogy nagyon vékony vagyok 80 kilóra.
Szóval nem tudom.
Tök mindegy, úgyis basztatni fog mindenki miatta.
De ez volt 80kg-nál. Majdnem a kiindulási pont.
78-80kg. Pont ezért mondom, nem értem az egészet, hogy mi miatt vagyok vékony. Mert a testzsírom szerintem nem túl magas.
De sokat nem kell várni, mert ekkor talán egy hetet edzettem.
Tömeget is csak minőségit szeretnék felszedni, mert nem szeretnék sok zsírt magamra szedni.
Van ismerősöm aki már 4 éve edz, de ő is vékony. 85 kilósan. De van ismerősöm, aki 72 kilósan meg nagyobb mint mi.
Nem tudom akkor, hogy mi nekünk van-e ilyen elbaszott genetikánk, vagy nem tudom.
Igaz, hogy 1-1,5 hónap alatt nem kell megváltást várni, de akkor se kéne ilyen gebbének lennünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!