Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 80 kilósan vékonyak voltatok?...

80 kilósan vékonyak voltatok? (180-82cm)

Figyelt kérdés

Mert én annak látom magam. És nem vagyok magas sem, olyan 180-82 körül lehetek, de zsírt se mondanám, hogy sok van rajtam, mert nem.

Menjek 90-re fel hátha lesz változás? Vagy 80 kilónál egyek tisztán továbbra is és majd lesz valami.

1,5 hónapot edzettem kb, látok javulást, kicsit formásabb vagyok, nem lóg rajtam semmi, és úgy jól vagyok.

De nem is az a lényeg, hogy szálkás legyek.

2023. jan. 14. 19:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

"egyek tisztán továbbra is"

Mit jelent az, hogy tisztán evés? 2023-ban ilyet valaki még komolyan le tud írni?

"1,5 hónapot edzettem kb, látok javulást, kicsit formásabb vagyok, nem lóg rajtam semmi, és úgy jól vagyok."

Ha másfél hónap edzegetés után ennél többre számítottál, akkor nem sokat tudsz a súlyzós edzés sportágáról. Egyébként nyugodtan hízlald fel magad 90 kilóra, vagy akár 100 kilóra is. Ha neked az a jó, hogy nem látod magad vékonynak, helyette zsírosnak és kövérnek, akkor jó. Én inkább azt tudom tanácsolni, hogy tartsd meg a jelenlegi egészséges BMI-det, és egy szintentartó kalóriabevitel mellett végezd a progresszív erőedzést még pár évig, aztán izmos leszel. Ez nem jó?

2023. jan. 14. 19:36
 2/18 A kérdező kommentje:

De jó, csak nem ez volt a kérdés, az a kérdés, hogy miért látom magam vékonynak. Ténylegesen az lehetek, vagy csak én látom így?

Tiszta evés nem főként az edzés miatt van, úgy értem, hogy tisztán, hogy nem zsírosan. Oka, van annak amiért így eszek.

Nem vártam változást pár hónap alatt, se egy év alatt. A kérdés továbbra is az, hogy miért vagyok vékony.

Van aki ugyan ebben a súlyban van, vagy kevesebb és nem ilyen vékony, pedig sportot is meg az edzést is kerüli. Genetika miatt? Magasság is stimmel náluk.

2023. jan. 14. 19:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy ezt mondom de edzésmúlt nélkül valószínűleg ezekkel az arányokkal inkább zsíros vagy izom nélkül, ezért tűnsz vékonynak. Mondjuk ne zavarjon, az emberek 99,9%-a ilyen. Nekem van aki azt mondja vékony vagyok, van aki pedig hogy túl izmos... az emberek nagyon különbözően látják ugyanazt. A lényeg hogy ne betömegelni akarj. Normális étrend és évek munkája amíg izmot építesz.
2023. jan. 14. 19:47
 4/18 A kérdező kommentje:

Nincs edzés múltam, de 4 éves korom óta sportolok, vagyis egészen 16 éves koromig. Ami után kicsit leengedtem, így nem igazán sportoltam utána, volt műtétem, és hát az is egy jó idő volt mire kezdhezem valamit magammal.

Most, meg sportolni nem nagyon sportolok, így gondoltam ezzel megmozgatom magam.

Szóval nem egy olympia a cél, csak, hogy jól érezem magam a testemben, és formásabb legyek.

Még nem látom a jövőt, lehet, hogy más lesz a jövőben. De most csinálom egyelőre.

Zsírt nem igazán lehet szabad szemmel látni magamon, esetleg hason van egy kevés.

Szóval nem tudom.

2023. jan. 14. 20:15
 5/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy hány kg és hány centi vagy, az ebben a sportágban nem mérvadó sok esetben. Sőt, a legtöbb esetben nem az a hobbisportolóknál.

Nem vékony vagy, hanem nincs rajtad izom, és zsíros, ennyi a titok. Skinny fat, keress erre rá, valószínűleg ez áll a háttérben.

Felmehetsz 90kgra, de azt tudd, hogy az izomépítés egy nagyon lassú folyamat. Ha rendben van minden, azaz tudsz edzést programozni, ez által jók az edzéseid, illetve megfelelő mennyiségű kalória mellett tökéletes a regenerációd, akkor 1 év alatt feltudsz szedni körülbelül 3-4kg izmot. Szóval ilyen ütemben gondolkozz.

Ha mondjuk 2 év alatt akarsz felmenni 90kgra, az teljesen reális lehet. Máskülönben csak behízol és zsíros leszel.

2023. jan. 14. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen. 177 cm magas vagyok és, amikor 80 kg voltam, én is igencsak vékony voltam. Pulóverben a kutya meg nem mondta volna rólam, hogy gyúrni járok. Olyan 88-90 kg környékén kezdtem érezni, hogy van egyáltalán testem.
2023. jan. 14. 22:12
 7/18 A kérdező kommentje:

Pont ezt mondom, de mióta edzek, azóta kisebbek a pulóvereim rá, aminek nem örülök mert kur4va drágák voltak, és nem rég vettem.

De nagyon gyorsan jött fel rám ez a 70-ről 80-ra a súly, utána kezdtem edzeni.

És, hát mindenki mondja, hogy megiperedtem, meg "nagyobb" vagyok, de igazából, csak én látom magam kisebbnek.

Skinny fat nem tudom, de lehet. De amiket néztem nem igazán. Viszont volt olyan ami igen.

Köszi a válaszokat.

2023. jan. 14. 22:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Hat sztem az vekony. Kene rad 5-10kg, de az nem par honap lesz "alacsony" tzsvel😀
2023. jan. 16. 04:45
 9/18 anonim ***** válasza:
182 cm-s magassághoz 80kg-s alacsony tzs-s forma eléggé jó kategória... Te skinny fat lehetsz, ahogy írják. Gondolom vagy pocakod van, vagy a lábadon oszlik el.
2023. jan. 16. 19:14
 10/18 A kérdező kommentje:

Hasamon szerimtem inkább, meg az arcomon egy kevés.

Tennék fel képet szívesen, de biztos elmondanának mindenek, hogy hogy nézek ki, ezért is nem csatoltam.

De akkor valószínű tényleg skinny fat vagyok. Mármint az áll hozzám legközelebb.

2023. jan. 16. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!