Miért van, hogy edzés előtt semmi kedvem edzeni és erőm se, de amint bele kezdek, órákig is csinálnám?
Ha borsófőzelék volt inkább nem ettem, de értem a lényeget.
Akkor jól van, örülök, ha nem vagyok egyedül benne.
Köszi.
Én a futással vagyok így. Amikor elindulok, már az elején légszomjjal küzdök, de tudom, hogy ez csak fejben van, mert az teljesen biztos, hogy fogom bírni. Aztán egyre könnyebb lesz, majd 20 perc után már kikapcsol az agyam és csak figyelem a tájat, miközben a lábaim visznek előre. Aztán amikor elérem a célt, akkor érzem, hogy minden energiát kiadtam magamból.
Amúgy a bemelegítés sokat segít. Meg kell pörgetni a pulzust, hogy az izommerevség hamarabb feloldódjon.
F44... ha esik az eső kevésbé esik jól kimenni a pályára de bent hamarabb elunom a tornáimat... segit a lépés számláló is
Belenézek egy edzés videóba
Kigondolom be tudom e illeszteni gyakorlataimba
Kifutok a helyszinre és nézem ki mozog arra .. mi szépet látok
Gyorsított bemelegités
ki alakul a technika legyőzöm a szorongásaim
sztem kell hozzá hogy több napon át keveset de rendszeresen csináljam...
Fokozatosan nehezitsem
Vigyazok hogy lassan de erőteljesen terhelődjon a kiválasztott izom csoport..
Fázisonként erős légzés ..megtartás izom feszüléskor
aztán ha több az energiám pl ütemesebb zenét hallgatok kikapcsolom a gondolataim és élvezem hogy mit értem el..
és repül az idő.. elképzelem milyen sukár akarok lenni
ránézek az órára.. minimum felóra... és már erősen lihegek pulzusom megindult.. izmok át maszirozása apró ütögetéssel is
Aztán nyújtás levezető gyakorlatok izmok lerázása
Pihen3s haza futás pihenés
és a jutalom egy kis finomság folyadék édesség weben megosztás átmosdás
lejegyzem a haladásom következő ötleteim
És ha időm engedi később folytatom
Ugye.. nem is rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!