Akik most épp kúrában vannak, azok mit csinálnak így koronavírus idején?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy nyomják edzés nélkül is?2020. márc. 20. 19:56
1/8 anonim válasza:
Muszáj nekik, egy kúrát nem lehet csak úgy félbehagyni. Amúgy edzeni még a jelenlegi körülmények között is lehet
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Ha azt megfelelően levezetik miért nem?
2020. márc. 20. 21:52
3/8 anonim válasza:
Azért, mert a levezetés szakasz nem a pctvel kezdődik. Előtte fokozatosan csökkented a dózist hogy ne szakadj össze. Ha ezt kihagyod és egy baromi magas hormonszintet nullázod akkor nincs az a csoda hcg ami megmentené az addig megszerzett izmaid, sőt valószínűleg nagyon csúnyán beteszel magadnak.
4/8 A kérdező kommentje:
Így már értem. De nagyon sokan úgy csinálják, hogy hirtelen leálnak vele, aztán már megy is a ptc.
2020. márc. 20. 22:44
5/8 anonim válasza:
Én megemeltem a tesztó szintet. Most hogy jön a vírus, keményebbnek kell lenni.
6/8 anonim válasza:
Pont hogy a cucc gyengíti az immunrendszert. Minden évben benyaltam az influenzát amikor épp koxoltam, amúgy meg soha.
7/8 anonim válasza:
Akik okosak már kúra kezdetén megvettek mindent előre...
habár én most nem igazán kúráznék...ha véletlen begyullad valami fo.s cucc és vágni kell akkor szaladgálhatsz az ellátás után.
8/8 anonim válasza:
Ha begyullad előbb utóbb felszívódik, mondjuk nekem volt olyan hogy több hónapig fájt és csomós maradt, igen főleg a sz@r anyag gyullad, na meg a vinyó, az mindig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!