Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ha hatgerinc...

Szerintetek ha hatgerinc ferdűlesem van attól szabad edzeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mar régebb hatgerinc ferdűlésem van, és el voltam orvoshoz egyik nap és el küldöd gyógytornára,de nem mentem, edzeni szeretnék meni, sulyokal stb, szerintetek szabad lehetséges? 16/F

2023. jan. 10. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért kellett volna elmenni a gyógytornászhoz (ha már az orvos is beutalt), hogy felmérjen téged, és tudjon szakmai alapon választ adni az ide kiírt kérdésedre.
2023. jan. 10. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
44%

Szabad, de csakis normális személyi edzővel nem túl intenzíven, hanem szépen felépítve.

Ui.: Illetve edzéstől függetlenül érdemes 1-2 évente gerinc röntgenre elmenni, hogy tudd romlott-e az állapota vagy sem.

2023. jan. 10. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél komolyabb hátsérülést akkor mindenféleképpen ennyél.

Ha nem akkor mennyél el gyógytornászhoz.

2023. jan. 10. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Nekem volt gerincferdülésem,évekig jártam gyógytornára,most edzek 3 éve és semmi bajom nincs,sőt lehet segített mert sokat erősödött a hàtam.Mondjuk nem voltam vizsgálaton szóval csak tippelek.

Kérj tanàcsot az orvosodtól mert nem tudjuk mennyire súlyos,csak ő tudhatja hogy ajánlott-e vagy nem.

2023. jan. 11. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!