Érdemes személyi edzőt fogadnom?
Mind1... 6-os válaszomba azért írtam ezt le mert valóban ezt láttam. És igen aki több terembe is megfordult már az tapasztalhatott ilyet is.
A kérdező azt kérdezte: Érdemes-e személyi edzőt fogadni. Valóban lehet értelme kezdetekben. Viszont az is le lett írva milyen "személyi edzőket" kerüljön messziről. Amit vagy megfogad vagy nem. Az ő pénztárcája,ha kifog egy olyan "szakembert" mint én írtam, akkor dobja ki a pénzét mindenféle tápkiegre mert az ilyenek rátukmálják.
Étrendet se muszáj venni és pénzt kidobni rá,ha ismeri a keresőt és a élelmiszerek tápanyag táblázatát is eltudja olvasni,simán összetud állítani egy tömegnövelő étrendet. A tápanyagszükségleteit pedig bármely kalkulátorral kitudja számolni..
Ő döntése,ne más döntsön helyette.
9#
Háromszög fogantyúval pont, hogy kisebb a mozgástartomány.
Lehet, hogy kevés ideje edzek (2 év), de ezt még én is tudom :)
Aki 15 éve edz és nyert egy csomó versenyt, az nem azért van, mert annyira ért hozzá, hanem azért, mert 2 lábon járó gyógyszertár, jó genetikával.
Szerinted Arnold értett a testépítéshez? Ő is sík hülye volt hozzá, csal kivételes genetikája volt, ami feljuttatta a csúcsra.
Sok sikert a háromszög fogantyúval, legalább Te használd, ha már az okosabb réteg a teremben kerüli messziről:)
Nekem 2 személyi edzőm volt, mindkettőnél 2-szer voltam.
Az egyikkel csak gimnasztika volt. Nekem az lett volna a cél, hogy megmutasson pár gépet. De ahhoz nem értett. Jó edző..
A másiknak mondtam, elsősorban a karjaimat szeretném formába hozni (nő vagyok, nem izompacsirta akarok lenni). Erre megmutatta mind az 5 gépet, ami erre jó, mind más, mindet máshogy kell állitani. Mondtam, hogy elég egy, de neki ez meg az a dolga. Másodszorra is mentem hozzá. Bénáztam kicsit. Válasza: ezt még gyakorolni kell pár órát. Magyarul menjek vissza hozzá párszor.
1 órás volt, elkérték az árát és igazából nem ért semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!