Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így hogy lehet valaki izmos?

Így hogy lehet valaki izmos?

Figyelt kérdés
van egy ismerős ismerőse,eddz keményen mindig,szinte tuti nem naturál,viszont az életmódja nem testépítő, inkább testLEépítő napi szinten részeg és még a többi rossz szokás...de izmos és nagyon jó formája van.Ez a két dolog hogy férhet össze?Ha koxol eddz de rombolja magát minden mással úgyis lehet izmos egy ember ezekszerint?

2023. jan. 2. 14:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9 tudom halottam pl Greg Kovacsrol aki 15percenkent nubaint szúrt meg ketamin függő volt
2023. jan. 2. 16:52
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Szokott inni alkoholt is az ismerősöd ismersőse?
2023. jan. 2. 17:46
 13/20 A kérdező kommentje:
nem tudom nem erről volt szó eddig?
2023. jan. 2. 18:28
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

En is ismerek olyat, aki fossá koxolja magat, viszonylag jol nez ki egyebkent. De mellette kb vegig fesztivalozta/bulizta a nyarat. Ez nyilvan alkohollal es konnyu drogokkal megy. Pluszban barnito injekcio nyilvan... meg ilyen kis fincsi egeszseges dolgok.

Az ilyenre mondjak hogy 2 vegen egeti a gyertyat.

Azert kivancsi leszek a májára, szivére 10 ev mulva...

2023. jan. 2. 18:40
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Sok ilyen alkoholistát ismertem, akik keményen piáltak. Egyik sem érte meg a 60 évet. Ehhez még számold a koxot, ami hosszútávon szintén leépíti a szerveidet, szóval ez a pali 50 éves kora után tartós tejet már ne nagyon vegyen!
2023. jan. 2. 18:44
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
Az ismerősöd ismerőse régóta edz?
2023. jan. 2. 19:21
 17/20 A kérdező kommentje:
igen!minimum 15 éve
2023. jan. 2. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
40 felett a problémái halmozottan fognak előjönni. Sokáig ezt sem lehet következmények nélkül csinálni.
2023. jan. 2. 20:16
 19/20 NTBS ***** válasza:
Később fizeti meg az árát ennek a tevékenységnek.
2023. jan. 3. 11:23
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

"tudod hány olyan testépítő versenyző van akkor világbajnoki szinten is aki iszik, dohányzik, drogozik? nem ezen múlik. ez nem egy úszás vagy egy foci, ahol ha szétcigized a tüdődet akkor annyi is a teljesítményednek. itt az erőn van a lényeg, azt meg a bor nem befolyásolja."

De ha naturál valaki, akkor meg szétcseszik a fejlődést? Amúgy aki koxol és cigi mellett fejlődik, az cigi nélkül többet fejlődne, nem?

2023. jan. 4. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!