Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez igaz?

Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés
hogy mindenki az alkatához lője be az edzését.Sokan le vannak merevedve hogy fekvenyomni kell felhúzni stb.Nekem pl szerintem ezek nem túl előnyösek tyúkmellű is vagyok meg 195 centi magas nem biztos hogy a fekvenyomás a legideálisabb(Rúddal)nekem.Tehát adott egy testalkat ahhoz igazítom az edzéstervet

#testalkat edzés
2023. jan. 2. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. Nem egyformák az emberek testileg sem, nem mindenkinem ugyanaz az ideális.
2023. jan. 2. 13:44
 2/5 A kérdező kommentje:
sokan jönnek hogy fekvenyomás nélkül nem lehet "mellet csinálni öcsém"hát én mire a 2 méter hosszú karommal leengedem es kinyomom rádásul horpadt alapból a mellem a tricepszem meg a vállam sokkal erősebb így minden dolgozik csak az nem
2023. jan. 2. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyomhatod egykezessel is siman
2023. jan. 2. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

igaz.

mind1 a gyakorlat, lényeg h legyen toló, guggoló, csípőhinta, vertikális és horizontális húzó mozdulat az edzéstervben.

fekvenyomás helyett lehet nyomni gépen is, vagy smith keretben, vagy egykezesekkel, stb

guggolás helyett lehet lábtolózni, smithkeretben guggolni, hackguggolni, bolgárguggolni, stb

és így tovább

2023. jan. 2. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenki a saját alkatához/ céljaihoz lője be az edzéstervét. Én például egy sérülés miatt nem tudok sem hagyományos sem döntött pados fekvenyomást végezni, mert fáj a vállam. Kerestem más gyakorlatokat, más gépeket és köszi megvagyok a fekvenyomás nélkül. (ide- s tova 4 éve edzek heti 4 alkalommal).

Egy baráti összejövetelen előkerült egy fek.pad az ebéd előtti dumálgatás közben és rapid fekvenyomó verseny kerekedett belőle... belenyomtam a 130-ba 3-at tisztán, úgy, hogy utoljára 10 éve feküdtem padra a vállam miatt.. (jah utána 1 napig jegeltem meg kenegettem... f_ck..)

2023. jan. 4. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!