Szerintetek ez igaz?
igaz.
mind1 a gyakorlat, lényeg h legyen toló, guggoló, csípőhinta, vertikális és horizontális húzó mozdulat az edzéstervben.
fekvenyomás helyett lehet nyomni gépen is, vagy smith keretben, vagy egykezesekkel, stb
guggolás helyett lehet lábtolózni, smithkeretben guggolni, hackguggolni, bolgárguggolni, stb
és így tovább
Mindenki a saját alkatához/ céljaihoz lője be az edzéstervét. Én például egy sérülés miatt nem tudok sem hagyományos sem döntött pados fekvenyomást végezni, mert fáj a vállam. Kerestem más gyakorlatokat, más gépeket és köszi megvagyok a fekvenyomás nélkül. (ide- s tova 4 éve edzek heti 4 alkalommal).
Egy baráti összejövetelen előkerült egy fek.pad az ebéd előtti dumálgatás közben és rapid fekvenyomó verseny kerekedett belőle... belenyomtam a 130-ba 3-at tisztán, úgy, hogy utoljára 10 éve feküdtem padra a vállam miatt.. (jah utána 1 napig jegeltem meg kenegettem... f_ck..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!