Legjobb tömegnövelő?
A tömegnövelők 90%-a valamilyen cukor és szénhidrát iszonyú tömény keveréke. Én extra hard gainer vagyok, szörnyen nehezen sikerül felkapnom némi tömeget- bizton állíthatom egyik sem ér semmit- sőt... nekem elvették az étvágyam, mert borzalmasan tömények. Amivel sikerül mindig felszenvednem a kilókat az nem más, mint a rendes evés- naaaaaaaaagy mennyiségben :) ....
Amit én javaslok, garantálom, hogy nem veszíthetsz vele- a tömegnövelőre szánt ~ 20.000 Ft-ot inkább egy élelmiszerüzletbe költsed el, meglátod, hogy egy hónap alatt mi történik.. :) Ha nem történik semmi, na bumm még mindig vásárolhatsz egy szimpatikus tápkieget.
"Amíg azt sem tudod, hogy mi a kalóriaszámolás és a tartós kalóriatöbblet, addig miért gondolkozol tömegnövelő poron?"
Miután a koxos versenyzők árulják feszítve a tömegnövelőt/fehérjét, addig nem is furcsa. Ráadásul a tömegnövelőről a tömeg ami elsőnek az ember eszébe jut. De ezekért a versenyzőket/fitneszipart/neveket kéne szidni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!