Az IWI képzései mennyire színvonalasok?
Rubint Rella is ajánlja az oldalukon (alján találod) már vagy 1 éve.. Na de mégis hogyan ha nincs is érettségije még mindig? Ezek a képzések hálistennek mind érettségihez kötöttek. Így komolyan venni nem nagyon tudom őket..
Na de..
Szerintem túlárazott képzés,és csak a képző nevét fizeted meg. Tök mind1 hol teszed le a képzést nem a papír fog számítani. Hanem az hogy mennyire vágod az edzésgyakorlatokat és az edzéselméletet. Kell legalább 3-4 év edzésmúlt. Edzésmúlt nélkül bele se kezdjen senki! Hiába kapod meg a bizonyítványt ha nincs ismeretséged ebben a sportágban,csúnyán mondva protekciód akkor halott dolog már ez az egész végezhetsz te akár dicséretesre is. Túl telített a szakma és rengeteg dilettáns került ki éveken át,és kaptak helyet a fitness iparban sajnos és emiatt van ez.
A tanterv tematika mindenhol ugyan az mivel központilag meghatározott,nincs már olyan hogy itt könnyebb meg ott nehezebb.
Én a helyedbe a TF-et választanám inkább. Csak jobban hangzik :D
Mi az elképzelésed és célod ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!