A Debreceni Egyetem vagy a Miskolci Egyetem Műszaki képzése jobb, színvonalasabb?
Hol jobb a diákélet ill.az oktatás színvonala?
Véleményeket proóivátba is írhattok:)
A Miskolci Egyetem eredetileg nehézipari és műszaki egyetem volt, mostanra több évszázados hagyományokkal rendelkezik. A műszaki képzés a BME után ott a második legszínvonalasabb az országban, ezt bárki alátámasztja, aki az iparban dolgozik, és ismeri az egyetemeket. A Debreceni Egyetem nem különösebben kiemelkedő ilyen téren, jóval megelőzi őket az Óbudai és Szeged is.
A diákélet az egész országban Miskolcon a legjobb a selmeci hagyományok széles körű, tömeges ápolásának köszönhetően (ezt speciel lopni próbálja a BME). Erről sokat olvashatsz az interneten. Emellett ott van az ország legnagyobb campusa, közel 2500 férfőheleyes kolival, több kocsmával, két klubbal, illetve saját éves fesztivállal (MEN).
2: keveset tudsz, és azt is rosszul!
Rendkívül pontatlanok és tévesek az állításaid!
#3 Kifejtenéd kérlek te is a tapasztalataid mibem térnek el a #2-től?
Amúgy nagyon köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!