Tribulus Terrestrist vettem, reggel beveszek belőle 1et, és ha edzés előtt veszem be a 2.at az úgy jó? Napi 2 tablettát írnak elő Valamint vettem ashwgandhát is, azt pedig mikor érdemes bevenni? Ha edzés előtt szedem az jó? Ebből pedig napi 1et
Már az mindent elmond a tudásodról, hogy ilyeneket veszel. :D Mit gondolsz, hogy ettől valamivel is jobb lesz bármi?
Az ashwaganda hasznos lehet, a tribulus meg kuka.
De hallgass csak a haverjaidra, biztos jobban értenek hozzá, mint a tudomány.
Az meg, hogy mióta edzel, nem mérvadó.
"Eddig csak fehérjeport szedtem"
Ennyi pedig elég volt ahhoz, hogy megmutasd, 0 fogalmad van a testépítésről.
Hozzáteszem, hogy az ashwaganda hipertrófia/izomépítés szempontjából haszontalan.
Sőt, azt is elárulom, hogy a csoda kreatin amit mindenki használ sem csodaszer. A kreatin is csak egy olyan dolog, ami TALÁN hozzáadhat a fejlődésedhez minimálisan.
Kaja legyen rendbe, eddz progresszíven, aludj 7 órát minimum és ennyi.
+bővítsd a tudásod, mert ameddig olyan szinten állsz, hogy "Eddig csak fehérjeport szedtem", soha nem lesz jó fizikumod.
#13-as voltam.
"legálisan beszerezhető, az a DHEA"
Nem szerezhető be legálisan, ugyanis Magyarországon minden hormonkészítmény (DHEA, melatonin, stb.) vény nélküli megvásárlása illegális. Külföldről berendelni magyar nyelvű webshop által bűncselekmény. Múltkor emiatt törölték a kérdésed. Feljelentést szeretnél?
Kérem, hogy a moderátorok járjanak el az előző (ma 10:21) válasz kapcsán!
Ez neked amúgy valami becsípődés??
Annyira nem legális, hogy bioboltokban simán megvásárolható.
"bioboltokban simán megvásárolható"
Külföldi raktárral rendelkező boltoktól rendelhető, amiknek szimplán van magyar nyelven is elérhető webshopja. Ha fennakad a vámon, jön a hatósági intézkedés.
Bűncselekményt követsz el. Miért írod évekkel ezelőtti kérdésekhez ugyanazt a szöveget? Miért hirdetsz illegális készítményeket? Szeretnél bíróságra járkálni (moderátorok)?
Miért állítasz valótlanságot?
Még a legkeményebb anabolikus szteroidoknak a használata sem illegális!!
Csak a forgalmazásuk.
A DHEA viszont teljesen legálisan megvehető fizikailag is bioboltokban, ahogy akár a melatonin, pregnenolone vagy a D vitamin, ami szinten hormon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!