Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Más is van úgy, hogy nem...

Más is van úgy, hogy nem képes otthon edzeni, ha vannak még otthon rajta kívül?

Figyelt kérdés
Edzőteremre sajnos most nem igazán telik, tehát ez nem opció jelenleg. Otthon szoktam edzeni (saját testsúllyal, egykezes súlyzókkal), de egyszerűen nem bírom olyankor csinálni, amikor a szüleim is itthon vannak. Hiába, hogy bent vagyok a szobámban, egyszerűen nem megy, mindig zaklatnak valamivel, bejönnek a szobámba stb. Így meg nem vagy ritkán jön ki legalább heti 3-4 edzés. Most meg itt vannak az ünnepek, és még annyit sem leszek egyedül, mint máskor.

2022. dec. 22. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itthon van fekvenyomópadom, scott padom, kézi súlyzóim, tárcsák. Szóval ha nem akarok használni csigás gépeket, akkor azon kívűl itthon mindent megtudnék oldani ingyen. Viszont nálam is ugyan ez a probléma hogy nem tudnak békénhagyni heti 3-4 szer 2 órára. Folyamatos a mászkálás, a kérdezgetés, feltartanak, néznek. Stb. Okoskodnak, főleg bátyám zavar benne. Ez az itthoni edzés ez nem edzés ha itthon vannak. Plusz az edzés iránti vágyat is teljesen lehangolják elmulasztják. Már semmi kedvem itthon edzeni, edzéstől is elmegy a kedvem, és ha edzek akkor is úgy vagyok vele hogy csak legyek már túl rajta, meg kihagyom ezt a feladatot meg azt, és 1 óra alatt letudom. Ebből így hamar rájöttem hogy nem lesz semmi, ezért fogtam magam és vettem egy kondi bérletet. 10 ezer forintért egy korlátlant, és mintha kicseréltek volna. Visszajött a kedvem az edzéshez, nem is letudni akarom az edzést, hanem élvezem, és nem 1 óra alatt akarok túl lenni rajta, hanem bő 2 órákat is ott vagyok a teremben, nagyon más a hangulat. Nem baszogat senki, nem néznek, nem tartanak fel, és a motiváció is sokszoros lett. Alig várom hogy edzés nap legyen és mehessek edzeni. Itthon meg minden reggel úgy ébredtem fel hogy a picsába edzeni kéne ma is de semmi kedvem hozzá, hazaértem lepihentem, akkor már semmi erőm felkelni hogy elkezdjek edzeni. Semmi hangulat. De az edzőterem teljesen más.
2022. dec. 22. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Zárd be az ajtót.Olyan kibott nehéz egy kulcsos zárat berakni az ajtóba?

Mondd nekik hogy képzeljék azt mintha xarni mentél volna 2 órán keresztül.

Majd felveszel egy fülhallgatót és

annyi.

2022. dec. 22. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
nincs Lemegyek a kertben van egy kisház tele súllyal és kész
2022. dec. 23. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha balfasz a családod, akkor elhiszem, hogy így érzel. Normális környezetben nem kéne szerintem.
2022. dec. 24. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Zárkózz be és közöld, hogy most edzel, majd 1 óra múlva mész felmosni.
2022. dec. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!