Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nehéz egy ilyen forma mint...

Nehéz egy ilyen forma mint Scott aAdkinsé? Vagyis Yuri Boyka?

Figyelt kérdés

[link]

Azt mondja, hogy így edz. Vitathatatlan című filmjeiben elég szép formát villantott. Nekem is egy ilyesmi forma a célom.

Bár 180 centivel 75 kg az azért nem olyan sok, de mégis oda baz a forma. Én 25 éves vagyok, 190 centivel 90 kg. Ebből a testből szeretnék faragni egy ilyesmit mint Boykáé.

Nekem ez az edzésterv kicsit fura. Nektek mi a véleményetek a linken leírtakról?

Szerintetek mennyi idő egy ilyesmi formát kreálni egy átlagos testből? 1 év minimum gondolom.

2022. dec. 22. 13:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Rendben.

A kilengéses 4 ezeres nap után van 2500 as nap is. Nem mindig sikerül egyformán, hogy így hogy úgy. Átlagba a 3 ezer kalóriát viszem be. A szinten tartáshoz kell olyan 2700 nekem a yazio szerint.

2022. dec. 22. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy nem naturál a csávó, tehát innentől ez erősen beleszól a dolgokba. Nem hiszek csudajó edzéstervekben, amikkel lényegesen jobb eredmény születne, mint hagyományos edzésekkel. Se csudajó étkezésekben. Persze fontos az edzés meg az étkezés, nem azt mondom hogy nem.

De az azért beszédes, hogy a teremben 1000 emberből egynek van ilyen teste, mint Boykának. Ezt azért nem tudom arra kenni, hogy az emberek zöme nem edz meg eszik megefelelően, mert ha ennyi elég lenne, akkor nem 1000 emberből 1 nek lenne ilyen teste.

2022. dec. 24. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Naturálban kb. 100-ból 1 ember tud ilyen formát elérni és az is 4-5 év ha a nulláról indul. Scott sem naturál egyébként.
2022. dec. 24. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a csávó 178 centi és 85-90 kg volt a filmben, elvagy tévedve kicsit.
2023. ápr. 29. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!