Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nehéz egy ilyen forma mint...

Nehéz egy ilyen forma mint Scott aAdkinsé? Vagyis Yuri Boyka?

Figyelt kérdés

[link]

Azt mondja, hogy így edz. Vitathatatlan című filmjeiben elég szép formát villantott. Nekem is egy ilyesmi forma a célom.

Bár 180 centivel 75 kg az azért nem olyan sok, de mégis oda baz a forma. Én 25 éves vagyok, 190 centivel 90 kg. Ebből a testből szeretnék faragni egy ilyesmit mint Boykáé.

Nekem ez az edzésterv kicsit fura. Nektek mi a véleményetek a linken leírtakról?

Szerintetek mennyi idő egy ilyesmi formát kreálni egy átlagos testből? 1 év minimum gondolom.

2022. dec. 22. 13:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ honnan indulunk.
2022. dec. 22. 13:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom ezt nem lehet így leírni, de egy átlagos testalkat. 90 kg. 190 centi. 20 százalékks testzsír. 39 es bicepsz. 2 hónap edzésnél járok. Egyelőre jól haladok szerintem. Jön fel az izom és a zsír. 2 hónap alatt 3-4 kg testsúly plusz idáig.
2022. dec. 22. 13:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Boykának elvileg 10 százalék volt a testzsírja a filmben.
2022. dec. 22. 13:38
 4/14 A kérdező kommentje:

Elvileg boykának 42 es karja volt. Fejlett a bicepsze, de a tricepsze nem annyira. Nos egy 42 es kar még nem számít valami durvának, mégis rohadt jól néz ki az ő testével. De ugye ez már egy le szálkásított méret. Egy tömegelős 42 es kar nem ilyen.

Szerintetek mekkora karméretig kell tömegelni, hogy utána szálkásítva megmaradjon egy ilyesmi 42 es forma?

2022. dec. 22. 13:43
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Edzhetsz bármilyen keményen gagyi és hanyag étrendet nem tudsz "túledzeni". Viszont ha aránylag rendben van az étrended nem kell akkorát nyújtani az edzések során, a fejlődés látványos lesz.

Én kb 6 éve edzem alsó/felső bontott edzéstervben, 2*2/hét. Hasonlóan csak összetett kemény gyakorlatokkal. Kinézek úgy mint Scott. Bár, az igaz, hogy keveslem én azt a 75 kilót a 180 centihez. Én 183/84 kilóval vagyok hasonló.

2022. dec. 22. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

átlag 2-3év kb

az edzéstervét én nem követném, valamint a tanácsok rész full bullshit

pl tömegnövelés alatt ne kardiózz, és kerüld a megterhelő tevékenységeket, kerüld el a glutént, 10szériát végezz mindenből

ez a testalkatos rész is baromság

összességében ez nem egy hasznos cikk.

2022. dec. 22. 14:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintetek mekkora karméretig kell tömegelni, hogy utána szálkásítva megmaradjon egy ilyesmi 42 es forma?

hát, ez egyénfüggő kinek mennyire szokott a karjára lerakódni a zsír. valamint attól függ mennyit szedtél fel a tömegelés során, mennyire zsírosodtál el, stb

átlagban ilyen 1-2 cm külömbség van a betömegelt (20-21% tszs) és a szálkás forma(12-13%) között

2022. dec. 22. 14:21
 8/14 A kérdező kommentje:

Mindenki azt mondja, hogy a kaját rendbe kell tenni. De ez a kaja téma kb ennyiben ki is merül általában. Mit jelent hogy tegye rendbe az ember a kaját?

Ha rá googlézok akkor mindenki elmondja hogy ő mit eszik és ennyi. Az hogy én mi alapján találjam ki arról nem sok info.

Yazio appon követem a kajámat. Beviszek napi 3 ezer kalóriát, ami néha megszalad 4 ezerre is, de hát tömegelek. Beviszek átlagosan 200 gramm fehérjét, olyan 100-140 gramm zsírt. Meg olyan 270-350 gramm szénhidrátot.

Most erről ki tudja megmondani hogy ez rendbe van e. Kb senki.

Mozgási aktivitásom az alacsony, a munkám az nem pörgős. Sok időm van regenerálódni, mert edzésen kívűl nem igazán terhelem az izmaimat a hétköznapokon. Alvásom az kicsit rossz. Adok magamnak 8-9 óra alvásra lehetőséget mert este hamar lefekszek, de nem tudom végig aludni az éjszakát, rengeteget felébredek.

2022. dec. 22. 14:44
 9/14 A kérdező kommentje:

Valamint van okosmérlegem. Azzal követem súlyom változását.

87.5 kg osan volt 20 százalék a testzsírom, most másfél hónappal később 90.2 kg osan 19.6 százalék a testzsírom. Szóval a súlyom gyarapodott, a testzsírom viszont csökkent.

2022. dec. 22. 14:46
 10/14 anonim ***** válasza:

nagyjából rendben van.

zsír kicsit sok, fehérjéből se kell ennyi ha nehezedre esik bevinni, nyugottan vedd lejjebb olyan 150g bőven elég, de akár maradhat is annyi, baj nem lesz belőle.

zsír bőven elég 90-100g kb, és azt a kalóriát amit a zsírból elvettél pótold ch-val.

4ezer kcal-os kilengések azért ne nagyon legyenek, mert nagyon elfogsz zsírosodni.

szintentartó +300kcal elég a tömegeléshez.

2022. dec. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!