Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4 napos A-B-A-B felosztást...

4 napos A-B-A-B felosztást próbálok tervezni, hogy lenne jobb?

Figyelt kérdés

Hétfő, Csütörtök:

hát, váll, bicepsz, tricepsz

Kedd, Péntek:

mell, láb

Minden izmot 2x edzenék egy héten naturál miatt, esetleg lenne jobb felosztás? melyik izomra mennyi gyakorlatot lenne érdemes csinálni így? Először a mellet tettem A hétre és a hátat B-re, de azt olvastam nem érdemes egy napon hátazni és lábazni. Esetleg jobb lenne tricepszet áttenni B hétre mell és láb közé?

2022. dec. 17. 03:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek vele tul nagy terveid akkor jo ez a 2 napos
2022. dec. 19. 11:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha túl nagy terveket akarnék mit kellene csináljak?
2022. dec. 19. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Semmit.

Nem értem én sem ezt a "Ha nincsenek vele tul nagy terveid akkor jo ez a 2 napos" kijelentést.

Teljesen rendben van 4x edzeni 1 héten. Kellő intenzitással naturálban ez a legoptimálisabb.

Amit leírtam ezek előtt azokat tanulmányozd. 1,3,6,8,10-es voltam.

2022. dec. 19. 19:21
 14/15 A kérdező kommentje:

Jelenleg is válaszaidra építkezek 13-as, köszönöm sokat segített.

Viszont kíváncsi vagyok 11-es véleményére.

2022. dec. 19. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Verseny celokra gondoltam vagy csak kihozni a maximumot. Kezdokent jo lehet egy darabig utanna viszont nincsenek ilyen altalanos tervek amik mindenkinek jok.. pl egy komolyabb edzo par atmozgato, allapotfelmero edzes utan irna egy bontott tervet amiben abbol lenne heti 2 ami le van maradva, amibe gyengebb vagy, rontja az aranyokat stb. Nem lenne pl 2 kar edzes 3-3 gyakorlattal ha lapos a melled vagy kb nincs vallad.
2022. dec. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!