Egy izom ha leszakad sose lesz a régi?
Figyelt kérdés
pl egy bicepsz szakadás?melyik a legrosszabb szerintetek?
mennyi a minimum kihagyási idő ilyen sérüléseknél?
2022. dec. 8. 22:38
1/11 anonim válasza:
Nekem egy 190 kilós guggolásnál részlegesen elszakadt a combhajlítóm. Erőemelők körében ez gyakori probléma. Ez nyolc éve történt. Tavaly beleguggoltam a 240 kilóba két ismétlést. Szóval nem ezen múlik.
2/11 A kérdező kommentje:
mennyi ideig nem tudtál lábazni utána?
2022. dec. 8. 22:45
3/11 anonim válasza:
Munkasúlyokat tekintve nagyjából egy év után sikerült ugyanarra a szintre elvergődnöm, mint ahol a sérülés előtt voltam, viszont a rehab és a gyógytorna keserves időszakot jelentett az első pár hónapban. Neked mi szakadt el? Vagy semmi, csak félsz tőle?
4/11 A kérdező kommentje:
nekem más téma,Kézcsontom tört el,egy poharat alig birok megfogni,12 év edzés után most töltöm a 3ik kihagyott hónapot.Előtte egy hét volt a max kihagyásom
2022. dec. 8. 23:20
5/11 anonim válasza:
Ha szükségét érzed, akkor keresd fel őt:
Ő kifejezetten sérült testépítőknek/erőemelőknek segít abban célzottan, hogy a sportoló minél hamarabb visszatérhessen az adott mozgásforma hatékony űzéséhez.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!amúgy lejárok így is edzeni lábazni heti 2szer,meg olyan gépeket használni ahol nem kell kézfej vagy szorítás,pl a párnázott oldalsó delta gépek,tárogató gép szintén a párnás csak bicepszhez rakom ugy tárogatok,dehát egy jó hátedzés hiányzik már No meg kar🙃
2022. dec. 8. 23:29
7/11 anonim válasza:
Kell valami eszköz amit a karodra erősítesz, és be tudod akasztani. Így tudnál hátazni némileg.
8/11 A kérdező kommentje:
pull over gép😁talán
kicsit azért még várnék az orvos is azt mondta ne terheljem mert gyengen forrt még össze.De köszönöm a tanácsokat.De véfülis egy tricepsz is oke lehet belebujtatod a kezed egy gumis kallanytúba és pipa,csak lehet nem fér bele a kezem😀
2022. dec. 9. 09:40
9/11 anonim válasza:
Részleges vagy teljes szakadásod van?
10/11 A kérdező kommentje:
szia!a 4 esben írtam hogy kézcsont törés!
2022. dec. 9. 23:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!