Hány %-os testzsír lehet?
A kérdés kicsit problémás,mert mi honnan tudhatnánk mennyi zsír és víz van rajta? Nem vagyunk testzsír mérők :D
De szerintem eléggé fedett,kb olyan 20-ra tippelnék. A mellizom eléggé gyatra.. Én inkább elhízottnak mondanám van rajta izom sok az tény. A terembe ha ilyet meglátok egyből mondom hogy danabolmalac... :D
Mennyi kis irigy pistike van itt.
Izomtömeg hatalmas,20 bodyfat lehet max,mert a hasizmok formája kezd kilátszódni.
Csak ez már nem a paneltelepi benyomom a kreatint fehérjét azt megyek pumpálni a rádio1 mixre pistike féle izomtömegforma.
Ez az úgynevezett hgh gut, még 30%-knál is így ki lenne püffeszkedve a bele, és látszódna a hasizmának a körvonala.
Amúgy a testzsír nem egyenletesen oszlik el, van aki inkább lábra hízékony, van aki tök szálkás de nem látszdónak a kockái, mert hasra hízékonyabb.
Én 25% körülire tippelem, amúgy undorító ahogy kinéz, de sportteljesítményben elég szép.
Jól kinézni? 😂😂😂
Fejét még shrek is megirigyelné 😂😂
Lehet jó tested ha a fejed ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!