Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sok az, ha 4x edzek egy héten...

Sok az, ha 4x edzek egy héten és egy edzésen 7-8 gyakorlat is van?

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 04:04
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem feltétlen sok, attól függ, hogyan van felosztva, és mi az a 7-8 gyakorlat. Pl. ha egész testes edzést csinálsz, akkor sok a heti 4 edzés.
2022. nov. 5. 04:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Heti 2 alsótest és 2 felsőtest nap van. Minden izomcsoport 2x kap terhelést egy héten.
2022. nov. 5. 05:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Felsőtest napon oké, de alsótest napon mi az 7-8 gyakorlat? Én mikor így edzettem 5 gyakorlat ment alsótest napon, ebből az 5. már a hasazás volt.
2022. nov. 5. 06:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Láb-Toló-Húzó-Pihenő-Alsótest-Felsőtest felosztásban edzek.

Felsőtest napon 7-8 gyakorlat teljesen rendben van, 2 hát, 2 mell, 1 oldalsó váll, 1 bicepsz, 1 tricepsz.

Viszont, ha alsótest napon is ennyi gyakorlatod van, ott valami baj van az intenzitással. 5 gyakorlatom van lábnapokon, és ezt is soknak érzem néha.

lábtoló, bolgár, combfeszítő, merevlábas felhúzás, vádli. Ez 5 gyakorlat, és bőven elég, ha kellő intenzitással edzel. Még sok is.

2022. nov. 5. 11:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Pl van

Guggolás, felhúzás, merevlábas felhúzás, bolgár guggolás, combhajlítás, vádli meg has

2022. nov. 5. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez heti 2x szerintem sok lábra.
2022. nov. 5. 21:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Valamit ki kéne venni?
2022. nov. 6. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mikor alsótest-felsőtest bontásban edzettem, úgy csináltam, hogy 1. lábnap combfeszítőre edzettem: lábtoló, lábnyújtás, guggolás, álló vádli, has. 2. lábnap pedig combhajlítóra: lábhajlítás ülve, román felhúzás, lábhajlítás fekve, álló vádli, has. Nekem ez bejött.
2022. nov. 6. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!