Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány kilóval kellene bicepszez...

Hány kilóval kellene bicepszeznem?

Figyelt kérdés

Jelenleg 8 kilóval bicepszezem. De egyszerre csak 8 ismétlést tudok rendesen megcsinálni, utána kb. 10-12-ig kicsit rángatózós. Ezt 3 sorozattal. Eddig 6 kilóval csináltam, de az túl könnyű lett (logikus lenne a 7 kiló, de nem teremben csinálom, itthon meg ekkora a lépés, hehe).

Szóval a kérdés, hogy maradjak a 6 kilónál nagyobb volumennel vagy csináljam tovább 8 kilóval és majd egyszercsak jobb lesz?

2022. okt. 25. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha 8 kilóval 8 megy, akkor az pont jó is.

A 6 mehet levezetésnek esetleg, vagy néha fel lehet ébreszteni az izmot a szokásos terhelés és ismétlés helyett kisebb súly nagyobb ismétléses kombóval, ilyenkor kicsit lehet égetni a kisebb súllyal az izmot, szóval egyszer-egyszer nyomhatsz egy napot csak a 6-tal is.

2022. okt. 25. 23:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor megnyugodtam.

Tényleg, valamiért eszembe sem jutott, hogy még a hattal levezetem.

Köszi a választ!

2022. okt. 25. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogyha egy súllyal már szabályozan tudok végezni 8-12 ismétlést akkor addig emelek amíg megy belőle 6, nagyon maximum 8. Ezt a súlyt addig használom, míg nem jutok vele azzal a szintre mint amivel az előzővel.

De amit az egyes is írt, levezetőnek tökéletes a 6os.

2022. okt. 25. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi szépen!
2022. okt. 25. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Joaz ugy. A 3 sorozatot felvinnem azer 5re.
2022. okt. 26. 14:35
 6/8 A kérdező kommentje:

OK, kipróbálom.

Remélem egyszer elérek a 10 kilóhoz, annak már nagyon örülnék.

2022. okt. 26. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a suly szamit hanem amit a tukor mutat 😀 de azert ez kezdosuly, nyilvan boven fog noni
2022. okt. 26. 15:52
 8/8 A kérdező kommentje:
:) Igen, sejtem. Na jó, 14 kiló lenne a nagy célom, szóval annyira nem bőven, de ha 10-nél megállok, akkor sem leszek elkeseredve.
2022. okt. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!