Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért fájdúl meg a tarkóm ?

Miért fájdúl meg a tarkóm ?

Figyelt kérdés

4-5 éve edzettem naponta mindig "bukasig" és akkor nem volt ez a problémám. most 2 hónapja újra kezdtem és fekvenyomáskor jelentkezett először a tarkómba belenyilaló lüktető fájdalom.

aztán már minden edzés fajtánál előjött. Edzéskor érzem az utolsó emelésnél/kinyomasnál hogy rengeteg vér megy a fejembe elvörösödök dagad az ér a nyakamon.

Másnak is volt már hasonló problémája? Megoldódott ?

2022. okt. 16. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a problémát gyakorlatilag bármi okozhatja. Ha nem múlik a dolog, akkor menj el egy edzőhöz, gyógytornászhoz, adott esetben orvoshoz, aki felderíti a probléma okát. Látatlanban erre semmi konkrétat nem lehet írni.
2022. okt. 16. 10:07
 2/7 A kérdező kommentje:
értem. köszi
2022. okt. 16. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb fél éve volt ilyen,akkor több mint 2 év edzésmúltam volt 0 sérüléssel,egyszer guggolás közben éreztem egy erős,nyilaló fájdalmat a tarkómnál.Akkor jött ki amikor megerőltettem magam nehéz gyakorlatoknál főleg.Orvosnál egy fájdalomcsillapító kenőcsöt írtak fel,ha azzal bekentem edzés előtt akkor szinte alig éreztem fájdalmat.

Kicsit több mint egy hónap után múlt el teljesen,azóta nem volt ilyen.Idegbecsípődés lehetett valószínűleg,de mindenképpen menj el orvoshoz.

2022. okt. 16. 14:13
 4/7 A kérdező kommentje:
másnapra elmúlt nekem. köszönöm a választ. van itthon flektor kenőcsöm megnézem azzal mennyit javúl aztán edzek rá.
2022. okt. 16. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
ha nem múlik el akkor én is megnézetem egy orvossal
2022. okt. 16. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szétcaeszted magad mikor régebben edzettel de a tested csak kost jelez.

Vizsgáltasd ki, az a biztos

2022. okt. 17. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Kocsmába kérdezd meg, mi volt az éjjel
2022. okt. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!