Jól gondolom ezt a testépítési folyamatot?
Figyelt kérdés
Körvonalakban:
89 kg, 189 vagyok - kevesebb izom, főleg zsír van rajtam
Testépitessel eddig nem foglalkoztam, teljesen kezdő vagyok. Tervem, hogy járnék futni leadni a zsírból, mindemellett feherjedus kajakat ennek, zsiros eteleket kihagynam es edzenek is. Miutan elertem a 85 kilot a futast abbahagynam es mar csak a tobb kajaval es edzessel folytatnam. Végůl keves kaja de az feherjedus es edzses szalkasitaskent. Célom kicsit izmosabba valni majd szalkasitani. Jol gondolkozok vagy ez tévút.
2022. okt. 7. 02:16
1/4 anonim válasza:
Kalóriadeficites étrend és edzés, én ezekre fókuszálnék. Emellett persze lehet futni, de 4 kg mínuszért csak futni, szerintem felesleges.
2/4 anonim válasza:
186 magad vagyok és 110kg-al sem mondanám magamat kövérnek, fedettnek fedett vagyok, de az átlag jódkák egyből kiszürják, hogy edzek és irigykednek mert jól nézek ki. Munkám is megkívánja, hogy bitangerős legyek :D (asztalos) nyugodtan kezdj el edzeni, szerintem 4kg miatt teljesen felesleges szálkásítással foglalkoznod, a jelenlegi “kövérséged” még attól is eltűnik, hogy nemes egyszerűséggel rengeteget fog változni a testkompozíciód, ha elkezdenek nőni a zizmok.
3/4 anonim válasza:
Ui.:
Ne csak azért járj futni, vagy bármilyen kardio jellegű edzést tartani, hogy fogyj! Erősítő edzés mellett is nagyon fontos a kardió edzés, sőt, mindig minden élethelyzetben magyon fontos a kardió edzés.
4/4 Lazy Lover válasza:
Mindegy mit sportolsz akkor fogsz ha kalória mínuszban vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!