1/12 anonim válasza:
Jajjjjj!
Ettől már csak a flabelos meg a rereaciós gimnasztika pakol fel komolyabb izmokat.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor kamu?
2022. okt. 6. 11:52
3/12 anonim válasza:
Nem kamu. Vedd meg nyugodtan. Jó fejlődést, hajrá bajnok!
4/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. Egy hónap alatt 10 kiló izmot szedtem fel és semmit nem kellett csinálnom, csak magamra ragaszatni ezt a cuccot. Még alvás közben is rajtam volt. Ha ez kiderül, az összes terem be fog zárni.
5/12 A kérdező kommentje:
Most konoly valaszokat szeretnek…
2022. okt. 6. 13:49
7/12 anonim válasza:
Ha jó lenne valamire minden második ember teljesen kockás hassal mászkálna. Ezek semmire nem jók, se fogyásra, se izomnövelésre, se testmozgásként
8/12 anonim válasza:
2022-ben valaki komolyan gondolja, hogy ez használ?😳 Meg ne vedd!!
9/12 anonim válasza:
EMS alapon működik. De nem izomnövelésre,fogyasztásra találták fel ezt a technikát hanem regenerációra mozgássérült embereknek. De azok a készülékek meg nem gombelemmel vagy ceruza elemmel működtek,mert komoly orvosi készülékek voltak. :D Ez max arra jó hogy rezeg valami a hasadon,karodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!