Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Shobert Norbinál ez még...

Shobert Norbinál ez még mindig csimpánzcsöcs, nem?

Figyelt kérdés

[link]

Örvendezik, hogy sikerült, a két képen az utóbbin már eltűnt neki a csimpánzcsöcse. Hát szerintem még mindig ott figyel, nem?!

2022. szept. 23. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kb egy hetes kérdés"" mégis te reflektáltál a hozzászólásomra és te kezdeményezted a diszkurzust.

Amúgy egy percre nem tudnál elvonatkoztatni a Schobert Norbi és családja iránt érzett gyűlölettől? Mert amúgy rohadtul nem róluk van szó hanem egy fizikumról. Szerinted hol érdekel engem Schobert Norbi személye? Azzal csak az olyanok foglalkoznak mint te, mert valljuk be illik gyűlölni és mindig tudsz egy-egy szimpátia pontot gyűjteni a közösségi médiában ha belerúgsz ezekbe a celebekbe.. Én kb apátiában vagyok ha róluk van szó, nem érzek se haragot, se szimpátiát, semmit. Egy szót sem említettem az update-ről, Schobert Lara bizonyítványáról vagy mit tudom én mi a téma mostanában, ezeket csak te mosod össze. Mert ide jöttél kritizálni ezt az embert, a fizikumát ami nem jogos..mert igenis korrekt fizikumnak számít a kora és adottságai tükrében..még akkor is ha beszólt a túlsúlyosoknak könyörgöm:'DD

2022. szept. 28. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!