Shobert Norbinál ez még mindig csimpánzcsöcs, nem?
Örvendezik, hogy sikerült, a két képen az utóbbin már eltűnt neki a csimpánzcsöcse. Hát szerintem még mindig ott figyel, nem?!
Konditermet sosem látott testalkat. Nem kell edzeni,fehérje szegényen kell enni,koplalni esetleg, és ezt a formát bárki elérheti.
És ő a Fitness Guru.. Vannak bajok az emberek fejébe ha ezt el is hiszik...
Olyan szánalmas hogy még mindig ennyi évtized után is képesek vagytok ezen hőbörögni, meg ezzel az alakkal foglalkozni..
Amúgy csak így zárójelben hozzátenném hogy a jobb oldali képen prezentált fizikum alulról karcolja a naturál genetikai potenciált egy 50-es éveiben járó embernél. Szóval szerintem majd azután ugassatok miután végig edzettetek dopping nélkül 40 évet és tudtok hozni egy ilyen fizikumot 50x évesen. Vagy szívesen várom az 50-es éveikben lévő férfiaktól képen hogy milyen formát tudnak prezentálni ami szárazabb Norbiénál vagy nagyobb a tömeg, bár kétlem hogy sokan kiválnának a gyakorikérdések 15 éves átlagközönsége közül.
#7 : Szakadok rajtad 😂😂
Aki így néz ki 50+ évesen arra azthiszem hogy valamilyen betegsége van,vagy étkezési-testképzavarban szenved.
A terembe elég sok 50+ jár,és fényévekkel jobb fizikummal.
Lényegtelen mert ő akárhány éves volt sosem tudott érdemlegeset felmutatni a Fitness területén,sem pedig magán. De másokat megszólni tudott lásd: Vágósúlyú férfiak 100kgnál. Holott ő beszél ezzel az aszott koporsószökevény alkattal..
Ha jól sejtem te magad is túlsúlyos vagy, különben mi okod lenne megsértődni?:)
Milyen szempontrendszer alapján határozod meg hogy a terembe járó 50 éveiben lévő venégeknek jobb a fizikumuk? Egyrészt honnan tudod hogy doppingolnak e? meg tudod egyáltalán állapítani hogy naturálok e vagy sem? A hozzászólásod alapján nem sokat konyítasz ehhez a sporthoz. Egy kimaxolt naturál genetikai potenciált úgy tudunk számszerűsíteni hogy kb 8-10% testzsír mellett, testmagasság -100 + 3-4-5kg, ennyit fog nyomni az illető. Nyilván az utolsó tényező az egyéni adottságok függvényében változik ami szempontból ugye Norbi nem kimondottan van ott a szeren de pl kiindúlva az előbb említett képletből azt sem nehéz kitalálni hogy nem sok 100kg-os férfi mászkál 8-10 százalék testzsírral, ha csak nem 190-200 magasak és 18% testzsír felett az orvostudomány álláspontja szerint is túlsúlyos egy ember. Mindegy az a baj hogy 1 óráig kéne magyaráznom hogy megértsd.
#9: Egy anonim fórumon nyilván tudhatod az alkatomat. Bravó.
Higyj amit akarsz,leszarom.
Kb egy hetes kérdés de még mindig ezen lovagolsz,hogy az itt lévők lefikázták a példaképed/szerelmedet. Ez legyen a legnagyobb gond az életedbe.
Szerintem te lehetsz egy túlsúlyos update király,vagy maga a Schobert (család egy tagja,esetleg az oldaluk adminja) aki ide jön fényezni magát. Nem tudom ki a szánalmasabb. Kb ők utálják a túlsúlyosakat,de azt nem veszik észre hogy a híres módszerük ( az update) rendkívül egészségtelen ez látszik is rajtuk,és ebből húznak le embereket.
Szóval sorry hogy belegázoltak itt a lelkedbe,mert leszólták a választottad. Ha kicsit visszább vennének,és magukba szállnának akkor nem lenne utálat irántuk,de ők csak "celebek",nem szakemberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!