Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 12 órás műszak mellett hogyan...

12 órás műszak mellett hogyan osszam be az edzést?

Figyelt kérdés
Még nem kezdtem el, de szeretnék elkezdeni edzeni, azonban 12 órában dolgozom jelenleg (4 nap munka, 4 nap pihenő), munkába bringával járok, azaz 4 napig napi 25 km-t tekerek, sok időm nincs is edzeni. Itthon edzenék, saját testsúlyos edzést tervezek, hogyan lehetne ezt megoldani?
2022. szept. 2. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó, hagyjuk már az ilyen kamukat. 14 óránál többet dolgozni? Utána meg még kondizik is az egyén, gyakorikérdések hihető kategória megint :D

+ utazik napi 3 órát

2022. szept. 5. 07:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon vagy kepbe 😀 Nagyon sok hely 12-13 orat van nyitva. Gondolhatod, h az alkalmazottak akkor tobbet vannak ott... Elotte 1-2 ora felkeszules meg utanna takaritas, elpakolas, zaras. Am melo elottre irtam az edzest, nem utanna es 3 ora utazasrol se volt szo, nekem pl az max 1 ora. Heti parszor ki lehet birni
2022. szept. 6. 14:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Volt ismerősöm, aki 16 órát is dolgozott, de az rendkívülis eset volt. Lényeg, hogy valahogy edzeni szeretnék, csak hobbi szinten, ergo nem a kipattintott test a lényeg, kajára nagyjából odafigyelek, de azért még több a szemét kaja mint az egészséges. Amúgy van két egykezes súlyzóm, egy 10 és egy 12 kilós, meg van egy hasizom rollerem.
2022. szept. 8. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!