12 órás műszak mellett hogyan osszam be az edzést?
Az az igazság, hogy a saját testúlyos edzésnek nem sok köze van a testépítéshez, pláne nem akkor, ha szeretnél elindulni calistenics vagy street workout irányába.
Neked kéne egy teljesen egyénre szabott, teljesen a te időbeosztásodra alakított edzésterv, regenerációs terv, étrend. Nem gyakran szoktam konkrét edzőt ajánlani, de ebben az esetben mindenképpen Gödrösi Ádám felkeresését javaslom. Remek szakember mind saját testsúlyos edzés, mind gyógytorna terén, úgyhogy a te speciális esetedben őt tudom ajánlani. Nézz rá YouTube-on vagy Instagramon.
"Nem az a célom, hogy kigyúrt állat legyek"
Akkor jó, mert súlyzós edzéssel se lennél az.
"csak egy elfogadható izomzatot szeretnék kialakítani, ami ad egy kis plusz erőt"
Erre a célra teljesen megfelelő a saját testsúlyos edzés, pláne ha komolyan veszed, és léped benne a szinteket.
"az állóképességem növelni, ezért gondoltam főként saját testsúlyos edzésre"
Ha az állóképesség alatt arra gondolsz, mint amit ez a fogalom ténylegesen jelent, akkor viszont ez nem az erősítő edzéstől fog javulni. Az állóképességed valamely aerob/kardió mozgásformától fog fejlődni (pl. futás, bicikli, lépcsőzés, ugrókötél, úszás, ellipszis tréner, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!