Nem rég kezdtem el konditeremben edzeni és szeretnék választ kapni néhány kérdésre?
1. Teljes testes edzéssel kezdtem és az mennyire tartható vagy jó, hogy ha van A és B nap váltakozva, A napon van a súlyzós edzés, B napon pedig hasazás és aerobb edzés
2. Másik kérdésem hogy egy kb. 50 perces gyorstempójú séta futógépen a hatékonyabb zsírégetésre vagy egy 20perces HIIT edzés?
Írtak egy fórumot az Emberek kategóriában, hogy Miért nem segítnek itt egymáson a válaszolók. Gondoltam átjövök akkor ide.
Teljes testedzés. Csinálj egy gyakorlatból bizonyos mennyiséget (mondjuk 30 fekvőtámasz), utána kezdj el más gyakorlatot, majd megint az eredetit. Tehát jó, ahogyan csinálod.
A másodikra az egyes leírta a választ.
"Csinálj egy gyakorlatból bizonyos mennyiséget (mondjuk 30 fekvőtámasz), utána kezdj el más gyakorlatot, majd megint az eredetit."
Ezzel a szakértelemmel de jó, hogy jöttél. 😂
Nem írtam, hogy foglalja a termet.
Azt te tudod otthon megtudod-e oldani vagy teremben kell. Teljes testedzésre legjobb módszerek a BURPEE vagy a 4fogású fekvőtámasz (remélem jól fordítom, mert a magyar csak az egyik anyanyelvem és nem Magyarországon élek), guggolás, futás, kerékpár és persze a fekvőtámasz, amit írtam már.
Azt jól írtad kérdező, hogy nemcsak erősítő, hanem aerob gyakorlatok is kellenek, pontosan ezért írtam azt a példát.
"Teljes testedzésre legjobb módszerek a BURPEE vagy a 4fogású fekvőtámasz"
Ez mi? Te is valami YouTube-os ugrálgatós workout videókra bohóckodsz otthon edzés címszó alatt? Ez a testépítés kategória, nem a fogyókúra topik.
Még valami, én nem azért jövök ide, hogy veled, 8-as és ki tudja hányas diskuráljak ezekről. Most befejeztük, mert nem fogok reagálni.
Kérdező ha szeretne írhat itt nekem vagy levelet is, tudnék ajánlani gyakorlatokat. De ehhez kéne tudni pontosan mi a cél, mennyi idő után legyen eredmény stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!