Mennyibe fáj jelenleg egy testépítő étrend napi szinten?
Én ma a helyi (falusi) vadásztól beszerzett (olcsó 5000/kg) fél kg szarvashúst, abból főzöm épp a pörköltemet nokedlival.
De szoktam enni vaddisznót, vadnyulat, vadkacsát, pisztrángot, pontyot, harcsát, stb halakat
Itt lakom velenceitó mellett és lespanoltam vadásszokkal, horgászokkal és tőlük veszem a finomságokat. Nekem 15kg hús kell havonta, ez a legdrágább tétel a bevásárló listámon.
Reggelente én maradok a jólbevált zab+ csoki-kókuszos scitec fehérjénél, vacsira pedig imádom a túrót, ha édesen kívánom akkor kakaóval, lekvárral, ha sósan akkor sok hagymával és piros paprikával.
Ezen kívül elég gyakori szénhidrátforrásom a tekbegríz, és a tejbetizs, ugyanis gyermekem miatt elég gyakran kell főzzek, és magamnak is felfedeztem újra ezt az ételt és rájöttem, hogy ez is sokkal variálhatóbb annál, hogy leborítom kakaóval.
Gyümölcsökkel, lekvárokkal, de akár juharsziruppal vagy mézzel is kitűnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!