Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyibe fáj jelenleg egy...

Mennyibe fáj jelenleg egy testépítő étrend napi szinten?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy nem csirke rizst akarok hányásig enni hanem napi min 2 különböző főtt ételt akarok fogyasztani. Ti mit esztek és mennyibe kerül egy napra?
2022. aug. 24. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy napra ~ 3000 forint.
2022. aug. 24. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Off seasonba 80-100 korul
2022. aug. 24. 18:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Es ez a napi 3 ezer forint milyen ételeket tartalmaz? Én is baromi sokáig éltem csirke rizs tojás kombon de már hányingerem van tőle. Ti mit esztek?
2022. aug. 25. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Én ma a helyi (falusi) vadásztól beszerzett (olcsó 5000/kg) fél kg szarvashúst, abból főzöm épp a pörköltemet nokedlival.

De szoktam enni vaddisznót, vadnyulat, vadkacsát, pisztrángot, pontyot, harcsát, stb halakat

Itt lakom velenceitó mellett és lespanoltam vadásszokkal, horgászokkal és tőlük veszem a finomságokat. Nekem 15kg hús kell havonta, ez a legdrágább tétel a bevásárló listámon.

Reggelente én maradok a jólbevált zab+ csoki-kókuszos scitec fehérjénél, vacsira pedig imádom a túrót, ha édesen kívánom akkor kakaóval, lekvárral, ha sósan akkor sok hagymával és piros paprikával.

Ezen kívül elég gyakori szénhidrátforrásom a tekbegríz, és a tejbetizs, ugyanis gyermekem miatt elég gyakran kell főzzek, és magamnak is felfedeztem újra ezt az ételt és rájöttem, hogy ez is sokkal variálhatóbb annál, hogy leborítom kakaóval.

Gyümölcsökkel, lekvárokkal, de akár juharsziruppal vagy mézzel is kitűnő

2022. aug. 25. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Szinte mindent. Barmilyen hus, hal, tojas, sok fele zoldseg/gyumolcs, rizs, bulgur, teszta, burgonya, zab stb
2022. aug. 25. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!