Gáz az ha 2 hét már 2x jöttek oda hozzám a kondiban, hogy segítsenek mert annyira rosszul csinálom a dolgokat?
Én eleve koliban kezdtem konditerembe járni, ahol jó volt a légkör, a tapasztaltabbaktól lehetett lesni, segítettek is.
Szerintem fizess pár alkalmat egy személyi edzőnél, az alap mozdulatokat tanítsa meg.
Nem biztos, hogy az hasznos tanácsot ad, aki random odamegy és segíteni akar. Edző valószínűleg tudna segíteni, de én jártam személyi edzőhöz és volt néhány érdekes megszólalása.
Javaslatom: csinálj alapgyakorlatokat, vedd videóra a kivitelezést és utána elemezd ki. Tudatosítsd magadban, hogy a helyes kivitelezés a legfontosabb.
Kezdőként kis súlyokkal indíts, amíg a jó forma nem rögzül. Lassú negatívok, gyorsabb pozitívok legyenek meg.
gyanus ez nekem :D
nő vagy?
mert ha igen akkor sanszos h csak fel akarnak szedni.
általában max megmosolyogják azt aki valami baromságot csinál
szerintem amúgy jó nagy kreténség vadidegenként odapofátlankodni okoskodni
max úgy segitenék ha megkér az illető, vagy kérdez, kéretlenül biztos nem mennék oda h figyu már ezt nem igy kell..
egyébként tényleg nem árt az edző az első 1-2hónapban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!