Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gáz az ha 2 hét már 2x jöttek...

Gáz az ha 2 hét már 2x jöttek oda hozzám a kondiban, hogy segítsenek mert annyira rosszul csinálom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Múlt héten kezdtem el járni kondiba, próbálok úgy menni, amikor kevesen vannak, de amikor valamivel többen voltak, akkor már 2x is odajöttek hozzám, mert semmit nem csinálok jól, hiába nézem a videókat. Tudom, hogy kezdő vagyok, és senki sem született úgy, hogy profin csinálja, de olyan kellemetlenül érzem magam, ahogy látom, hogy mindenkinek milyen jól megy minden és csak nekem kell mindig segíteni.

2022. aug. 22. 10:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én eleve koliban kezdtem konditerembe járni, ahol jó volt a légkör, a tapasztaltabbaktól lehetett lesni, segítettek is.

Szerintem fizess pár alkalmat egy személyi edzőnél, az alap mozdulatokat tanítsa meg.

2022. aug. 22. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Ezért kellett volna egy megbízható edzőhöz menni, mert ez az eredménye annak, ha nézed a sok féleszű videóit.
2022. aug. 22. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy az hasznos tanácsot ad, aki random odamegy és segíteni akar. Edző valószínűleg tudna segíteni, de én jártam személyi edzőhöz és volt néhány érdekes megszólalása.

Javaslatom: csinálj alapgyakorlatokat, vedd videóra a kivitelezést és utána elemezd ki. Tudatosítsd magadban, hogy a helyes kivitelezés a legfontosabb.

Kezdőként kis súlyokkal indíts, amíg a jó forma nem rögzül. Lassú negatívok, gyorsabb pozitívok legyenek meg.

2022. aug. 22. 15:25
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

gyanus ez nekem :D

nő vagy?

mert ha igen akkor sanszos h csak fel akarnak szedni.

általában max megmosolyogják azt aki valami baromságot csinál

szerintem amúgy jó nagy kreténség vadidegenként odapofátlankodni okoskodni

max úgy segitenék ha megkér az illető, vagy kérdez, kéretlenül biztos nem mennék oda h figyu már ezt nem igy kell..

egyébként tényleg nem árt az edző az első 1-2hónapban

2022. aug. 22. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenki mindenben kezdő az elején, köszönd meg a segítséget, és hamarosan már alig fog kelleni.
2022. aug. 23. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!