Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Előre összeírt étrend vagy...

Előre összeírt étrend vagy változatos étkezés?

Figyelt kérdés

Hobbi szinten kinek mi vált be?

Enni ami “jólesik” , számolva a makrókat, vagy egy megírt étrendet követni minden nap?

2022. aug. 21. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nekem propi treni felváltva.
2022. aug. 21. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Célnak megfelelő kalóriabevitel, célnak megfelelő makrotápanyagbevitel, kiegyensúlyozott és változatos forrásokból. Magyarul nem minden nap ötször csirke-rizs-uborka, hanem változatos fehérje forrás, változatos szénhidrát forrás, változatos zsírforrás. Ez az, ami hosszútávon beválik.
2022. aug. 21. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Előre megírt étrend is lehet változatos. Váltogatni kell a fehérje, ch forrásokat, a zöldségeket és a gyümölcsöket.
2022. aug. 21. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a makro szamitas jobban bejott, vannak fix kajaim. Pl. Reggeli rizskása, de pl. Ebed, vacsora stb. Mindig mas. Csirke marha pulyka, bulgur, rizs, kuszkusz stb. kombo. Szoval ez kicsit flexible diet. Nekem bejott.
2022. aug. 21. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Nekem is kicsit hasonló, mint a #4. Reggeli és vacsora fix, ebéd változó. Így étrend is van, meg változatos étkezés is. A makrókat már nem számolom pontosan, csak nagyjából.
2022. aug. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!