Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi ido alatt erhetek el...

Mennyi ido alatt erhetek el eredmenyt?

Figyelt kérdés

39 eves no vagyok, 158cm es sajna 68kg. Kicsit fogyas, kicsit testepites amit szeretnek elerni. Par eve elkezdtem futni, egy evig eleg szepen csinaltam, jott a pandemic es szepen lassan leeresztettem. Kabe 1 evig alig futottam. Aztan ujra kezdtem s most mar 1.5 eve futok eleg aktivan. Altalaban heti 4, de ritkan elofordul hogy 3 alkalommal. A vadlim eleg izmos, a combom se rossz, de valami ert vastag nak es hajasnak erzem Meg mindig. Belso combra mindenkepp kell fogyjak. Karomon van egy kicsi lotyogo haj, a torzsem nagyon vastag, hasam oriasi. Sajnos eleg Nagy a mellem. Nem olyan brutal Nagy, de par szamot siman levetetnek belole. Beiratkoztam edzoterembe, ahol Meg uszoda is van. Meg csak ismerkedek a gepekkel, van par olyan, ami mellkasra es karra gyur, plusz van egy, ami Belso combra Jo. A karom olyan gyenge, hogy kabe legkisebb sullyal tudom ezeket a gep eket hasznalni. Egyelore csak par percet bohockodtam mindegyikkel.

Munkaba bicoval jarok, dombos videken lakom, 7km tekeres oda, nehany emelkedovel. Munkat februar elejen csereltem. Most irodai munkam van. Abszolut ules 8 oraban.

Uszni csak melluszast tudok.

Arra gondoltam, minimum 3 nap futas, minimum 3 nap uszas es minimum 3 nap edzoterem.

A celom elsosorban a zsir leadasa izom felszedese, de csak izlesesen.

Vki tudna tanacsot adni, megis melyik gepen hany percet szenvedjek az edzoteremben, mennyi uszast csinaljak? Vagy hogy keressek ra a neten. Video-link/konyv is akar erdekel.

2022. aug. 17. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Érdemes lenne személyi edzőt keresni, aki ilyen pontosan segít , szerintem itt nem kapsz erre igazán korrekt választ.
2022. aug. 17. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre lehetne írni egy regényt de ha személyi edzők lennénk akkor se ingyen dolgoznánk. Ami fontos, hogy a jó alakot az izomzat fogja adni, ízléstelenül pedig nem tudsz megizmosodni mert minden gramm izomért keményen meg kell szenvedni. Ne a hormonkúrás, szétvízhajtózott, krokodilállú testépítő hölgyekből indulj ki. Zsírt nem lehet célzottan leadni, szervezeted dönti el, hogy hol raktároz jobban, honnan megy le hamarabb. Én a futást elhagynám, többet árt mint használ. Izomépítéshez minimális kalóriaplusz kell, zsírleadáshoz pedig fordítva. Gépes edzés helyett a testépítés alapgyakorlatait ajánlom, lehetőleg edzői segítséggel.
2022. aug. 18. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmazd meg a kérdés leírását, nagyon max. 5 sorban, mert ennyi rizsát nincs kedvem elolvasni!
2022. aug. 18. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy olvass utána, hogyan kell edzeni, vagy személyi edző. A lényeg hogy kitanuld először. Ugyanígy az étrenddel mert az ami döntő értékű kezdő szinten. Mire kitanulod rendesen, addigra már benned lesz egy jó év edzés és egy év alatt is már sokat lehet változni, de nem szabad megállni.
2022. aug. 18. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:

1es vagyok, nem tudom ki pontozott le, de pontosan emiatt írtam, ahogy a 2. le is írta:

"Erre lehetne írni egy regényt de ha személyi edzők lennénk akkor se ingyen dolgoznánk."

2022. aug. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!