Létezik 1 hete tartó izomláz?
Figyelt kérdés
Valamit gyengült, de még mindig érzem...2022. aug. 5. 12:55
1/11 anonim válasza:
Amikor covid után vissza tértem edzeni, akkor három napig K.O. voltam, olyan izomlázam volt.
1 hét szerintem kicsit sok. Edzettél közben?
2/11 A kérdező kommentje:
Másra igen, ugyanarra nem
2022. aug. 5. 12:59
3/11 A kérdező kommentje:
Csak olyan gyakorlatot csináltam, amit sokáig nem, oszt gondolom máshogy kapott az izom mint a szokásos
2022. aug. 5. 13:00
4/11 anonim válasza:
Az mit takar, hogy másra nem? Midben van izomláz?
5/11 A kérdező kommentje:
A bicepszem érzem még valamennyire, arra nem edzettem azóta, lábra igen
2022. aug. 5. 13:09
6/11 anonim válasza:
Ha a bicepszedben van izomláz, ezért arra nem edzel, de hátra igen, akkor ne csodálkozz.
7/11 A kérdező kommentje:
Hátra nem, azóta csak lábedzés volt
2022. aug. 5. 13:32
8/11 anonim válasza:
Előfordulhat egy hétig tartó izomláz, ha az ember hülye. Ha napról napra enyhül, akkor nagy baj nincs. Ha viszont egy hete rohadt intenzív, semmi változás, az baj.
9/11 anonim válasza:
Előfordulhat, ha gyalazzuk szét az izmot felé edzésmódszerrel edzel naturálban.
10/11 anonim válasza:
Nekem volt régen. Kb 2 év edzés után kihagytam egy teljes évet majd csináltam egy teljes felsőtest edzést ahogy csak bírtam. Vállaim teljesen beestek előre de nem bírtam hátrahúzni a vállaim mert rohadtul fájt a mellizom. A karom derékszögben maradt behajlítva egy hétig mert nem bírtam lenyújtani a bicepszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!