Szigorú étrendet követők, lejjebb adtok most a minőségből ilyen árakkal?
Ugye egy laza 50-100%-os áremelkedés van idáig, ami eléggé érint minket, gyurmákat.
Ki hogy áll ehhez?
Prosti, kaja, lakhatás, rezsi 5xöse, hidd el, még én is megérzem.
K.B.
A kaja drágult, a tápkiegek drágulnak heti szinten + szerintem a rezsimizéria miatt a termek is felnyomják a havibérlet árát.. ami azt illeti szerencsés vagyok az anyagi lehetőségeim tekintve, de őszintén megvallva IGEN van, amiről lemondtam. Pl. Eddig esti pót vacsi zsírszegény túró volt (+micelláris kazein), de így, hogy a legolcsóbb 500grammos a Lidlben egy év alatt 450-ről 760 Ft ra drágult már elengedem és helyettesítem mással. A Korpovit keksz 300ról felugrott 500-ra pár hét alatt ( napközbeni ch kiegészítésnek szoktam ha nem tudok rendes kaját vinni/ enni), most még van a régebben rendelt kartonos kiszerelésből, de lehet ha elfogy oda is találok ki valami mást.. A húsok elszálltak mint az állat, kivéve az árstopposokat, de ha annak is vége a cs.mell 2500 körül lesz hip-hop... Az egészségem mindent megér, ez nem kérdés. De amikor 50-60.000 ről a kiadások 100, aztán 130-140 re ugranak akkor elgondolkodik az ember, hogy megéri!? (Ebbe a tápkieg, bérlet stb.-t beleszámolva arányaiban írtam csak- pontos számot nem szeretnék, mindenkinek mások az igényei) Ha megszűnik a munkahelyem, jön egy gazdasági krach vagy valami, a megtakarításomból fixen nem fogom finanszírozni... Most még óvatosan próbálom szinten tartani a költségrobbanást, de lehet egyszer azt mondom ennyi.. :/ ui. Megint ki szívja meg a legjobban? Aki odafigyel a saját testére, az egészségére, a bevitt táplálék minőségére..
Farhát+ tojás nélküli tészta oszt' csá
én ilyen skyre vagy mit szoktam a lidlben venni, már amikor kapható. Az eddig 200ról 240re emelkedett, már nem kapni 2 hete. CSak a másik protein puding van (quark), az 360ról 450 lett.
Cottage cheese tavalyi 240ról 400 ft szintén zenész...
Kb 3 hete 360ra emelték, majd hirtelen 400ra (XI. kerület).
Belegondol az ember, van/volt aki naponta lenyomott egyet, mint pl én tavaly. Ami akkor egy hónapban 7ezer volt, már 13ezer.
prostik, ütőképesség? ebből a kettőből megmondom, hogy a K. Kalányos, Kanalas vagy Kolompár, a B. meg Béci vagy Brendon. XD
ne aggódj mo, amíg a dögkutat be nem zárják, mehet a danázás az istállós kondiban. Mire bevonulsz te leszel a zárkamenő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!