Szigorú étrendet követők, lejjebb adtok most a minőségből ilyen árakkal?
Ugye egy laza 50-100%-os áremelkedés van idáig, ami eléggé érint minket, gyurmákat.
Ki hogy áll ehhez?
Igen en is sokkal jobban mwgnezem mit veszek es esetenkent inkabb a "nem markasat" vagy gyengebb minoseget veszem. Pl. Az 1000 Ft-os Alpro zabtej helyett teljesen jo a Happy 500 Ft ert es stb.
En tavalyhoz kepest 30-40%-kal tobbet koltok kajara. Igy meg kell gondolni. Pedig nem minimalberbol élek.
4, dettó, tavaly belefért havi 3-4x lazacot enni/hónap. 5-6ezer volt/kg a lidlben. Most ugyan az 8-9ezer.
5, laktózérzékeny vagy, vagy miért kell zabtej?
"Engem köpködhettek, én akkor is iszok tejet"
Ki köpköd téged? Mintha te akkora ember lennél, hogy bárki is foglalkozna a kajálási szokásaiddal. 🤣
Drugs Bunny annyi ökörséget hordott össze a hosszú évek alatt, hogy az ő preferenciáira hivatkozni 2022-ben értelmetlen. A tejjel és a tejtermékekkel meg egyébként össz-vissz annyi a probléma, hogy relatív magas a hormon- és a zsírtartalma, terméktől függően pedig a cukortartalma is, de egyébként ennyi. Nem kell minden nap meginni 1 liter tejet, és akkor nem lesz senkinek semmi baja.
" Mintha te akkora ember lennél "
ha tudnád kinek írod ezt... ;)
Én napi max fél lityót iszok meg, de talán még annyit se. 1.5%-osat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!